Ναταλί Τριανταφυλλίδου: Η τρομερή ιστορία της τραγουδίστριας, ο καρκίνος, τα δίδυμα που έχασε και η «επίσκεψη» του Θεού

October 25, 2022

Ναταλί Τριανταφυλλίδου: Η τρομερή ιστορία της τραγουδίστριας, ο καρκίνος, τα δίδυμα που έχασε και η «επίσκεψη» του Θεού


Διαφ.



Συγκλονίζει η τραγουδίστρια, Ναταλί Τριανταφυλλίδου, μιλώντας για τον γολγοθά που πέρασε με τον καρκίνο και τη μητρότητα.

Η Ναταλί Τριανταφυλλίδου έχει χαράξει τη δική της πορεία στο τραγούδι κάνοντας σπουδαίες συνεργασίες με τους Γιώργο Νταλάρα, Ελένη Βιτάλη, Βασίλη Παϊτέρη, Τζένη Βάνου, Δημήτρη Γιώτη, Γωγώ Τσαμπά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Τάμτα και Δημήτρη Παρίδη, μεταξύ άλλων.

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην «Espresso» και τον Βαγγέλη Καράλη μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη της με τον καρκίνο και τη μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη. Μάλιστα συγκινημένα αναφέρει ότι, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, κυοφορούσε δίδυμα, με αποτέλεσμα να τα χάσει. Η ίδια παρά τις πολλές δυσκολίες περιγράφει τον γολγοθά της ως «επίσκεψη Κυρίου», με την πίστη της στον Θεό να δυναμώνει.

Μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, η Ναταλί μιλά με θαυμασμό για τον σύντροφό της Θανάση, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα της, και δίνει τα δικά της μηνύματα για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η Ναταλί Τριανταφυλλίδου περιγράφει πώς ανακάλυψε πέρυσι τον Οκτώβριο ότι έχει καρκίνο, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν, καθώς είχε μείνει έγκυος δύο φορές έχοντας αποβάλει, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε πεθάνει ο αδελφός της: «Πέρυσι τον Οκτώβριο είχα έρθει στην Ελλάδα και εντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι κάτι είχα στο στήθος μου.

Πάντα κοιμάμαι μπρούμυτα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, να γυρίσω. Και γυρίζοντας κατάλαβα ότι έχω ένα μικρό καρουμπαλάκι στην αριστερή πλευρά στο στήθος μου. Νόμιζα ότι είναι κύστη. Πήγα στο Κρατικό Νοσοκομείο και μου είπαν ότι είναι κύστη. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι έχω καρκίνο και πήγα να εξομολογηθώ».

Καθώς οι γιατροί τής έλεγαν ότι δεν έχει καρκίνο, η τραγουδίστρια έκανε εκ νέου προσπάθειες για να γίνει μανούλα.

Η Ναταλί Τριανταφυλλίδου ανακάλυψε τον καρκίνο ενώ έμεινε έγκυος

Η Ναταλί Τριανταφυλλίδου έμεινε έγκυος και τότε της αποκάλυψαν ότι έχει καρκίνο, με αποτέλεσμα να αποβάλει για τρίτη φορά. Στον υπέρηχο που έκανε είδε ότι κυοφορούσε δίδυμα.

«Όταν η γιατρός μού είπε ότι δεν έχω κάτι, ξεκινήσαμε να προσπαθούμε να κάνουμε παιδί και έμεινα έγκυος. Συνέχιζα να κάνω βιοψία και τότε βρήκαν ότι έχω καρκίνο. Μου είπαν ότι θα το παρακολουθούμε κάθε δύο χρόνια, χτύπησα το χέρι τότε στο γραφείο της γιατρού και της είπα “θα αφήσουμε κάτι να είναι μέσα μου και να μεγαλώνει; Τι πρέπει να κάνουμε, μαστεκτομή;

Είμαι έτοιμη να το κάνω, θέλω να φύγει το κακό από μέσα μου”! Πριν κάνω τη μαστεκτομή παρακάλεσα τον Θεό να πάρει το παιδί για να μην υπογράψω με τα χέρια μου να φύγει το παιδί μου. Ο καρκίνος ο δικός μου ήταν ορμοεξαρτώμενος και δεν μπορούσα να το κρατήσω. Τέσσερις ημέρες πριν κάνω την αφαίρεση στήθους έκανα υπέρηχο για να δω αν το παιδί έχει καρδιά και δεν υπήρχε καρδιά, ήταν δίδυμα» εξομολογείται συγκινημένη.

Ναταλί Τριανταφυλλίδου

Παρά τις δυσκολίες, η τραγουδίστρια δεν το έβαλε κάτω και έδωσε τα ωάριά της για κατάψυξη, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε ορμονοθεραπείες. Η ίδια, όπως μας λέει, αφού έκανε τη μαστεκτομή, κάθε πρωί ξυπνούσε, έβγαινε στον δρόμο και τραγουδούσε.

Η Ναταλί Τριανταφυλλίδου με το θάρρος της εντυπωσίασε τους γιατρούς στο Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας, σε σημείο που της πρότειναν να κάνει σεμινάρια ψυχολογικής στήριξης σε γυναίκες με καρκίνο. «Πήγα να κάνω την επέμβαση στο στήθος και δεν ένιωθα τίποτα από φόβο, είπα στον εαυτό μου, εάν δω τον καρκίνο σαν εχθρό μου, θα παραμείνει, εάν τον δω φιλαράκι μου, θα φύγει. Από την πρώτη στιγμή δεν έριξα ούτε ένα δάκρυ.

Συνέχισε κανονικά τη ζωή της μετά τη διάγνωση

Μου είπαν να κάνω 16 χημειοθεραπείες για έξι χρόνια και για πέντε χρόνια ορμονοθεραπείες. Είπα στον σύντροφό μου να φύγει και μου απάντησε “αγάπη μου, ό,τι και να γίνει θα είμαστε μαζί”. Έκανα την πρώτη χημειοθεραπεία, σηκώθηκα και πήγα σπίτι μου και έκανα όλες τις δουλειές του σπιτιού κανονικά. Ξυπνούσα πέντε το πρωί και έβγαινα στον δρόμο και τραγουδούσα.

Είχα δύναμη ψυχής και με βοήθησε πολύ η πίστη μου. Μάλιστα από το νοσοκομείο στη Γερμανία μού πρότειναν να κάνω σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης σε γυναίκες που έχουν καρκίνο για να τις βοηθήσω ψυχολογικά» δηλώνει.

Η Ναταλί Τριανταφυλλίδου περιγράφει τη μάχη της με τον καρκίνο ως «επίσκεψη Κυρίου» που την έκανε καλύτερο άνθρωπο και δυνάμωσε την πίστη της στον Θεό: «Η πίστη μου στον Θεό με βοήθησε πολύ. Δεν φοβήθηκα καθόλου τον καρκίνο. Το βίωσα ως μια όμορφη επίσκεψη του Κυρίου στο σπίτι μου ώστε να καταλάβω τα λάθη μου και να είμαι καλύτερος άνθρωπος από ό,τι ήμουν.

Όταν άρχισαν να μου πέφτουν τα μαλλιά, πήγα στον Αγιο Ταξιάρχη, στη Μυτιλήνη, τα κούρεψα και τα άφησα εκεί, είπα “φεύγει η αρρώστια, τι ωραία”, ποτέ δεν με πήρε από κάτω. Ήμουν πάντα πιστή στον Θεό, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: