Το σημείωμα… μπέρδεψε τους πάντες: Μεγάλη ανατροπή στον θάνατο 47χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

October 31, 2022

Το σημείωμα… μπέρδεψε τους πάντες: Μεγάλη ανατροπή στον θάνατο 47χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του


Διαφ.



Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση με τον χαμό του 47χρονου στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, στην Πάτρα καθώς φαίνεται πως ο θάνατος του δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για ατύχημα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το pelop.gr ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός από τον αδερφό του ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, με τις αρχές να εκτιμούν αρχικά πως ο θάνατός του πρόκειται για αυτοκτονία, εξαιτίας και ενός σημειώματος που βρέθηκε στο σπίτι.

Πάτρα: Τα αποτελέσματα της νεκροψίας που έριξαν «φως» στα αίτια θανάτου

Ωστόσο, μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής η οποία έγινε στο Νοσοκομείο Ρίου, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε ατύχημα. Το σενάριο που φαίνεται να ισχύει είναι ότι ο 47χρονος έπεσε μέσα στο σπίτι του και τραυματίστηκε στο κεφάλι, όμως υποτίμησε το γεγονός και δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια.

Στη συνέχεια κοιμήθηκε, φαίνεται όμως ο τραυματισμός του είχε προκαλέσει εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ κοιμόταν. Μάλιστα, όταν βρέθηκε από τον αδελφό του, εντοπίστηκε αίμα δίπλα του, το οποίο αρχικά αποδόθηκε στην αυτοκτονία του.

Πάτρα: Το σημείωμα που μπέρδεψε τις αρχές και την οικογένεια

Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές, αλλά και το οικογενειακό του περιβάλλον, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας και από το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του 47χρονου, όπου έγραφε: «Μοναξιά τέλος, σας αγαπώ όλους».

Το σημείωμα όμως με βάση τις νεότερες εκτιμήσεις το είχε γράψει ο ίδιος αλλά δύο εβδομάδες νωρίτερα, όταν επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά τελευταία στιγμή τα σχέδιά του ανατράπηκαν αφού έγινε αντιληπτός από οικείους του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: