Σε άσχημη κατάσταση η χήρα του Γιώργου Τράγκα: Το δικαστικό θρίλερ, η φυλακή και η ψυχολογική κατάρρευση

November 10, 2022

Σε άσχημη κατάσταση η χήρα του Γιώργου Τράγκα: Το δικαστικό θρίλερ, η φυλακή και η ψυχολογική κατάρρευση


Διαφ.

Ένα βήμα πριν την αυτοκτονία βρίσκεται η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, μετά τις εις βάρος της αποκαλύψεις που έγιναν.



Οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, είχαν κληθεί να εμφανιστούν προ ημερών στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου για να λάβουν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου, που έφυγε από τη ζωή τον περσινό Δεκέμβριο.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας, ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά.

Έκρυψε 30 εκατ. ευρώ η Μαρία Καρρά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, πριν από μερικές μέρες και πριν κληθούν να δουν την απογραφή της περιουσίας του δημοσιογράφου, έφτασε στην εισαγγελία Αθηνών 30σελιδο πόρισμα από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με το οποίο η χήρα του δημοσιογράφου είχε… ξεχάσει να δηλώσει στα Πόθεν Έσχες της εισοδήματα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, για πέντε χρόνια δεν έχει καταθέσει καμία δήλωση Πόθεν Έσχες, ενώ για άλλα πέντε έχει δηλώσει πολύ μικρά ποσά. Το πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε στην εισαγγελία, περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο από ακίνητα του ζεύγους αξίας εκατομμυρίων, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πλήρως τεκμηριωμένο με σειρά στοιχείων τα οποία «καίνε» τη Μαρία Καρρά.

Οι τελευταίες εξελίξεις λοιπόν έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την κυρία Καρρά, η οποία σύμφωνα με πρωτοσέλιδο περιοδικού, απειλεί ακόμα και με αυτοκτονία, εφόσον την βάλουν στη φυλακή!

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Τράγκα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα

Για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και τις πρόσφατες αποκαλύψεις που αφορούν τον εκλιπόντα δημοσιογράφο μίλησε στη «Super Katerina» ο Πάρις Κουρτζίδης.

Αναλυτικότερα, οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, παρέλαβαν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου, που έφυγε από τη ζωή πέρσι.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά.

Απόφαση ζωής: 6 διάσημες Ελληνίδες που κατέψυξαν τα ωάριά τους, το μοιράστηκαν δημόσια & εμπνέουν άλλες γυναίκες

Από την πλευρά του, ο Φρέντυ Τράγκας που έχει αποποιηθεί την κληρονομιά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Θέμη Σοφό ο οποίος έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, τονίζοντας πως «ο Φρέντυ αποποιήθηκε την κληρονομιά και δεν ζητά τίποτα».

Όπως είπε ο κ. Κουρτζίδης επεσήμανε ότι δεν γνωρίζει εάν μπορεί να γίνει η αποποίηση της κληρονομιάς. «Ως εκπρόσωπος είχα ζητήσει να ενημερωθώ για πράγματα που ακούγονταν, όχι όμως για τέτοια μεγέθη. […] Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε αμύθητη περιουσία 140 εκατομμυρίων», πρόσθεσε.

Παράλληλα, σχολίασε ότι οι Αρχές παρακολουθούσαν τον εκλιπόντα δημοσιογράφο. «Είχε καταγγείλει τον άνθρωπο που διαχειριζόταν και είχε εξαιρετικές σχέσεις και με την προηγούμενη κυβέρνηση και την τωρινή», ανέφερε ο κ. Κουρτζίδης.

Την ίδια ώρα, ο Πάρις Κουρτζίδης άσκησε δριμύτατη κριτική στις Αρχές για τον τρόπο που κάνουν την έρευνα.

Καταμετρήθηκε και οι αριθμοί προκαλούν ζάλη: Αυτή είναι η περιουσία-μαμούθ του δημοσιογράφου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα. Ο δημοσιογράφος και εκδότης, με μακρά πορεία στα εγχώρια ΜΜΕ, έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο εξαιτίας επιπλοκών του κορωνοϊού.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για την περιουσία του δημοσιογράφου. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η συνολική του περιουσία αποτιμάται στα 140 εκατομμύρια ευρώ.

Πιο συγκεκριμενα, μιλάμε για ράβδους χρυσού ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και καταθέσεις σε τράπεζες της Αμερικής και του Μονακό.

Όσον αφορά τα ακίνητα που είχε στην κατοχή του υπάρχουν τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεντ Τροπέ, δύο στην Πολιτεία και δύο στη Μύκονο. Ο δημοσιογράφος είχε στην κατοχή και από ένα διαμέρισμα στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και το Μανχάταν.

Πρόκειται για «φιλέτα» σε περιοχές πολύ ακριβές. Οι δικαστικοί λειτουργοί θα ερευνήσουν από πού προέκυψε όλη αυτή η περιουσία του δημοσιογράφου. Θυμίζουμε ότι η περιουσία του έχει δεσμευθεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: