«Μούδιασμα» στον ΑΝΤ1 με τη δήλωση της Φαίης Σκορδά: «Θα ήθελα τη Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή μου»

November 21, 2022

«Μούδιασμα» στον ΑΝΤ1 με τη δήλωση της Φαίης Σκορδά: «Θα ήθελα τη Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή μου»


Διαφ.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Φαίη Σκορδά η οποία αναφέρθηκε στη φετινή αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, στη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ και στην ολιγοήμερη παρουσία της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή «Το Πρωινό».



Η παρουσιάστρια μίλησε αρχικά για την πορεία της εκπομπής της και ξεκαθάρισε όλα όσα συμβαίνουν με τις αλλαγές, που κατά καιρούς τα δημοσιεύματα, θέλουν να συμβαίνουν στο «Πρωινό μας»: «Η απόφαση μου να φύγω από τον ΑΝΤ1 ήταν συνειδητή. Περνάμε καλά έχουμε ακόμα δρόμο και χρειαζόμαστε αλλαγές. Δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%. Προσθήκες θα γίνουν. Δεν είναι κακό μία εκπομπή να αλλάζει και να βρίσκει τη διαδρομή της. Δεν θα φύγουν συνεργάτες».

Φαίη Σκορδά: Θα ήθελα τη Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή μου

Όσον αφορά στη Δούκισσα Νομικού, η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε πως το μοντέλο είναι ένα πρόσωπο με ευχάριστη παρουσία στην τηλεόραση: «Η Δούκισσα μαρέσει πάρα πολύ. Ένα από τα αγαπημένα μου project ήταν το Dancing with the stars και είχα πάει όταν παρουσίαζε. Είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Είναι έτσι αυτή η περίοδος τώρα, που είναι διαφορετική».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα συνεργαζόταν μαζί της, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Πάντα θα την ήθελα. Όχι στο πάνελ, γιατί δεν ακούγεται ωραίο αν δεν είσαι δημοσιογράφος. Σίγουρα θα την ήθελα, αλλά σίγουρα ο σταθμός θα έχει βρει ένα πρότζεκτ που θα της ταιριάζει».

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: