«Ήθελα να πεθάνω, αλλά είχα πίστη στον Θεό και µε βοήθησε»: Κατάθεση ψυχής από την Ιλάειρα Ζήση

November 21, 2022

«Ήθελα να πεθάνω, αλλά είχα πίστη στον Θεό και µε βοήθησε»: Κατάθεση ψυχής από την Ιλάειρα Ζήση


Διαφ.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US, έδωσαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση.



Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται ενώ η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει σε μικρή ηλικία στο σχολείο.

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχονται

Τι σας έχει ενοχλήσει περισσότερο απ’ όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για τη σχέση σας;

Μαυρίκιος: Νοµίζω ότι ο κόσµος δεν έχει καταλάβει ακόµα ότι πίσω από αυτή τη σχέση που είναι µπροστά στα φώτα υπάρχει µια αληθινή, τρυφερή επαφή που έχει σηµαδέψει δύο ανθρώπους και τους έχει αλλάξει τη ζωή. Έχουµε κουραστεί να το λέµε αυτό συνέχεια. Βλέπουµε, ας πούµε, συγκεκριµένους πανελίστες, όπως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκποµπή της Κατερίνας Καινούργιου, που είναι και δικό µας παιδί, ο οποίος δεν έχει πει ποτέ µια καλή κουβέντα για µας. Με έχει πει αγενή, ατάλαντο… Ο Κώστας Τσουρός, η Αφροδίτη Γραµµέλη, επίσης, ποτέ δεν έχουν πει µια καλή κουβέντα. Αν είχα ένα κουµπί να τους εξαφανίσω από την τηλεόραση, θα το έκανα. (Γελάει.)

Ιλάειρα: Εµένα µε έχουν ενοχλήσει χοντρά πράγµατα που έχουν ειπωθεί. Όπως «η Ιλάειρα πληρώνεται για να είναι δίπλα στον Μαυρίκιο». Καταλαβαίνω ότι ο κόσµος ζηλεύει και δεν µπορεί να αντιληφθεί ότι εκεί έξω υπάρχει αγάπη, όπως δεν την έβρισκα και εγώ πριν, αλλά δεν θα έµπαινα στη διαδικασία να φέρω τους γονείς µου στην εκκλησία, σε έναν τόσο ιερό χώρο, και να ορκιστώ στην αγάπη και να σκέφτοµαι τα χρήµατα. Όχι.

Δεν έχω ανάγκη τον πλούσιο γαμπρό. Έχω περιουσία για να ζήσω

Θα σε ρωτήσω ευθέως τότε αυτό που έχει ήδη ειπωθεί: αν ο Μαυρίκιος δεν ήταν ευκατάστατος, θα τον ερωτευόσουν το ίδιο;

Ιλάειρα: Δεν έχουν καµία σχέση τα χρήµατα. Και οι γονείς µου είναι ευκατάστατοι και εγώ. Δούλευα σερβιτόρα από τότε που θυµάµαι τον εαυτό µου και έφυγα ως φοιτήτρια µε 30 χιλιάδες ευρώ δικά µου. Δεν έχω ανάγκη τον πλούσιο γαµπρό. Έχω περιουσία για να ζήσω. Έχω κτήµατα στον Άγιο Κωνσταντίνο. Τον ερωτεύτηκα, τον αγάπησα και ήθελα να είµαι µαζί του.

Μαυρίκιος: Μα είναι προσβλητικό και για µένα. Δηλαδή παντρεύτηκα µια γυναίκα που µε θέλει για τα λεφτά µου; Είναι προσβλητικό και για τους ίδιους που το λένε.

Θέλω να σταµατήσω να φοβάµαι

Μαυρίκιε, όταν άρχισες να εµφανίζεσαι στις τηλεοπτικές εκποµπές, δεν περίµενες ότι αυτή η υπερέκθεση θα φέρει αντιδράσεις;

Αυτή είναι η απορία και του Κώστα Τσουρού. Γιατί βγαίνουµε συνέχεια. Το ορκίζοµαι ότι όσες φορές προσπάθησα να αποφύγω συνέντευξη γιατί µε έχουν πάρει από όλες τις εκποµπές, με παρεξηγούσαν. Μου έχουν πει από εκποµπή που είπα «όχι» «πώς τολµάτε να µη βγαίνετε σε µας; Δεν ντρέπεστε;». Δεν µπορώ να πω «όχι» στις εκποµπές που θέλουν να µιλήσω για τη σχέση µου, όταν παλιά µε φιλοξενούσαν να µιλήσω για τη δουλειά µου. Ο Λιάγκας µας κάλεσε 4 φορές στην εκποµπή και ταυτόχρονα µας έκανε επίθεση γιατί βγαίνουµε στα κανάλια. Δεν παίρνουµε λεφτά για κάθε εµφάνιση που κάνουµε. Βγαίνουµε σε όποιο κανάλι θέλουµε. Με αυτά που λένε στην τηλεόραση κάνουν µια µερίδα του κόσµου, ευτυχώς µικρή, να στραφεί εναντίον µας. Ότι κάνουµε κάτι κακό. Έχουν φτάσει να µας απειλούν µε µηνύµατα: «Θα σε πετύχουµε. Θα σε σπάσουµε στο ξύλο». Κι αυτό το λέω για πρώτη φορά. Θέλω να σταµατήσω κάθε βράδυ να σιγουρεύοµαι ότι έβαλα τον συναγερµό για να µην µπει κάποιος στο σπίτι. Θέλω να σταµατήσω να φοβάµαι.

Προκαλεί αντιδράσεις: «Φταίνε τα παιδιά που ήθελαν να μπουν στη δομή», λέει η σύζυγος του πατέρα Αντώνιου

Πρέπει να προστατεύσουµε την οικογένειά µας

Τον τελευταίο καιρό έχετε δεχτεί έντονη κριτική και από την Έλενα Ακρίτα.

Μαυρίκιος: Είµαι πολύ θυµωµένος µαζί της, γιατί έχει πει ανήκουστα πράγµατα. Έχει πει ότι το επάγγελµά µου είναι «διάσηµος», ενώ εγώ είµαι βραβευµένος, καταξιωµένος σε αυτό που κάνω και δεν δέχομαι µύγα στο σπαθί µου. Με έχει πει «µέτριο τραγουδιστή». Δεν σέβεται όλους αυτούς που συνεργάστηκα. Έχουν µιλήσει για µένα ο Πλέσσας, ο Χατζής, ο Χατζηνάσιος ο Μαχαιρίτσας. Αφού έκανε η Έλενα Ακρίτα έρευνα, θα έπρεπε να είχε δει ότι σπουδάζω την τέχνη µου από 5 ετών. Δηλαδή 27 χρόνια κάνω αυτό και µόνο το πράγµα. Μου λένε όλοι «δεν κάνει να τσακωθείς µε την Ακρίτα». Ποιος είναι αυτός που είναι στο απυρόβλητο; Έχει σταυρώσει κόσµο. Όλα αυτά που έχει πει για µένα και την Ιλάειρα είναι µηνύσιµα. Έχει κάνει συκοφαντική δυσφήμιση και το έχω τσεκάρει µε δικηγόρους. Πρέπει να προστατεύσουµε την οικογένειά µας.

Eκτός από τη συμμετοχή σας στο J2US, που σας απορροφά πολύ χρόνο και ενέργεια, σχεδιάζετε κάτι άλλο επαγγελματικά;

Μαυρίκιος: Θα κάνω live εµφανίσεις στο Jungle Arena, ένα καταπληκτικό μαγαζί στη Λεµεσό, που έχει και υπέροχο µενού. Λόγω J2US θα είμαι μόνο τις καθηµερινές. Θα τραγουδήσει µαζί µου και η Ιλάειρα. Βέβαια µέσα στην εβδοµάδα έχουμε δεκάδες ραντεβού για δουλειές.

Ιλάειρα: Εγώ θέλω να δηµιουργήσω ένα blog, σκέφτοµαι να το ονοµάσω Ilaira’s Οpen Diary, που θα επικεντρώνεται στην αυτοβελτίωση, την καλή ψυχική υγεία, τον υγιεινό τρόπο ζωής, την καλή φυσική κατάσταση, την εξέλιξη του ανθρώπου. Έχω περάσει αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια και θέλω να δώσω το µήνυµα, όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες, ότι αξίζει να ζεις.

Το μπούλινγκ και η απόπειρα αυτοκτονίας της Ιλάειρας Ζήση

Δηλαδή πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια, Ιλάειρα;

Ιλάειρα: Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στο σχολείο. Είχα δεχτεί μπούλινγκ, όχι τόσο από τα παιδιά, όσο από τους καθηγητές µου. Δυστυχώς, ούτε οι γονείς µου, ούτε οι καθηγητές µου είχαν καταλάβει ότι έχω δυσλεξία. Πέρασα πάρα πολύ άσχηµα στις πρώτες τάξεις του Δηµοτικού, µε µια δασκάλα που μας μείωνε. Χτυπούσε τους συµµαθητές µου και δεν µιλούσε κανείς. Εµένα µου έλεγε «θα πάρεις Δ’ είσαι άχρηστη». Ζούσαμε σε χωριό και δεν µπορούσα να αλλάξω σχολείο. Περνώντας τα χρόνια πέρασα πάλι δύσκολα. Ήµουν ένα φοβισµένο παιδί, κρυβόµουν πίσω από τη φούστα της µαµάς µου. Πάλι στο Λύκειο δεν ταίριαζα µε κανέναν. Ήµουν ροµαντική, φορούσα τις δαντελένιες φούστες µου και δεν µε ήθελαν γιατί ήµουν διαφορετική. Διάβαζα βιβλία, έκανα παρέα µε παιδιά από την Αλβανία κι αυτό δεν άρεσε στους συμμαθητές μου. Είχα δεχτεί μπούλινγκ σε σηµείο που ήθελα να πεθάνω. Tο προσπάθησα κιόλας. Αλλά είχα πίστη στον Θεό και µε βοήθησε. Με στηρίζει πολύ η life coach µου, η Έλενα Δηµητρίου από την Κύπρο. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσµο.

Μαυρίκιος: Έχουµε πάει στην Έλενα και ως ζευγάρι και µας έχει βοηθήσει. Δεν είναι εύκολο να το χειριστούµε όλο αυτό. Θέλω να πω ότι ξεκινάµε τις διαδικασίες για ένα φιλανθρωπικό ίδρυµα και σύντοµα θα το ανακοινώσουµε. Θα βοηθάµε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγµατικότητα. Υπάρχουν παιδιά που ταυτίστηκαν µε την προσπάθειά µας να σπουδάσουµε και ζητάνε να τους βοηθήσουµε. Σύντοµα θα έχουµε νέα, όταν οργανωθεί όλο αυτό και θα δίνουµε πολύ από τον προσωπικό µας χρόνο για να πετύχει και να βοηθήσουµε τα νέα παιδιά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: