Βούρκωσε η Βίκυ Καγιά: Έκανε πασαρέλα με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της

November 21, 2022

Βούρκωσε η Βίκυ Καγιά: Έκανε πασαρέλα με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της


Διαφ.

Στην πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας 2022 στο Ωδείο Αθηνών περπάτησε η Βίκυ Καγιά μαζί με την μητέρα της.



Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε το μεγάλο show «We are family» με τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια να παρουσιάζονται στην Εβδομάδα Μόδας μαζί με τα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου.

Το concept της βραδιάς έδωσε την δυνατότητα στα μοντέλα και τις celebrities Ελληνίδες να περπατήσουν στην πασαρέλα μαζί με τις μητέρες τους.

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά: Στην πασαρέλα μαζί με την μητέρα της

Η Βίκυ Καγιά περπάτησε δίπλα στην μητέρα της Αλεξάνδρα και μοιράστηκε μία σειρά από εικόνες μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram. Σε κοινή τους συνέντευξη τον Φεβρουάριο του 2021 η παρουσιάστρια και η μητέρα της είχαν μιλήσει για την σχέση τους.

«Δεν διαφωνώ με την κόρη μου σε τίποτα. Πιστεύω πως κανείς δεν πρέπει να έχει λόγο στο πώς μεγαλώνει ένας άνθρωπος τα παιδιά του. Εγώ μεγάλωσα μόνη μου την Βίκυ και τον Σταύρο και θυμάμαι πως όταν επενέβαινε η μητέρα μου θύμωνα. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο και με το παιδί μου. Γι’αυτό ακόμα και αν πει κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνη ή αν τα μαλώσει μπροστά μου, δεν παίρνω ποτέ θέση», είχε δηλώσει η μητέρα της Βίκυς Καγιά στο περιοδικό OK.


Δείτε τις εικόνες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: