Γιώργος Καραϊβάζ: Η σύζυγός του πήρε την θέση του στην τελευταία εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη 3 μήνες μετά

November 21, 2022

Γιώργος Καραϊβάζ: Η σύζυγός του πήρε την θέση του στην τελευταία εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη 3 μήνες μετά


Διαφ.

Αυλαία ρίχνει σήμερα η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” αλλά από το πλατό λείπει δυστυχώς ένας συνεργάτης, ο Γιώργος Καραϊβάζ. Ράγισαν καρδιές στην τελευταία εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, για την φετινή σεζόν, που έμελλε να είναι ακριβώς 3 μήνες μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ!



Ήταν 9 Απριλίου του 2021 όταν ο γνωστός δημοσιογράφος έφευγε από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για να επιστρέψει στο σπίτι του στον Άλιμο! Εκεί όπου λίγα λεπτά μετά θα άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πυρά αγνώστων!

Τρεις μήνες μετά δεν έχει βρεθεί η λύση στο μυστήριο! Ανήμερα του τριμήνου από τον θάνατό του, η γυναίκα του εκλιπόντος βρέθηκε εκεί όπου εμφανίστηκε για τελευταία φορά ο Γιώργος Καραϊβάζ και έκατσε στην θέση του, η οποία έμενε κενή για 3 ολόκληρους μήνες!

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ!

Γιώργος Καραϊβάζ: Η σύζυγός του κάθεται στη θέση του στο πλατό

Βουρκωμένη μίλησε για τον σύζυγό της με τα καλύτερα λόγια και τα όσα είπε πραγματικά συγκλονίζουν! Μάλιστα, η Στάθα, κάθισε στη θέση που πάντα καθόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ και η Ζήνα Κουτσελίνη δεν δίστασε να πει πως και οι δύο θα έπρεπε να είναι δυνατές εκείνη τη στιγμή για να μιλήσουν αλλά θα τα κατάφερναν. Η φωνή της Ζήνας Κουτσελίνη κάποια στιγμή ήταν τρεμάμενη την ώρα που ώρα μιλούσε για τον συνεργάτη της.

Η κα. Στάθα παραδέχτηκε πως ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν πάντα στο πλευρό της, το στήριγμά της, όπως άλλωστε ήταν και το στήριγμα όλων στην εκπομπή. Κάτι που επιβεβαίωσε στον αέρα και η παρουσιάστρια.

«Χωρίς εσένα»: Γροθιά στο στομάχι τα λόγια της Δώρας Τσαμπάζη 40 ημέρες από το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Όσα είπε η σύζυγός του

Όπως είπε, ήταν φίλοι από το 1987 από όταν ήταν σπουδαστές δημοσιογραφίας και έγιναν ζευγάρι το 1990 και το 1995 παντρεύτηκαν. «Ήταν πολύ αδύνατος και όταν ψάχναμε κοστούμι, δε βρίσκαμε στο νούμερό του» σχολίασε.

Η Ζήνα ανέφερε πως ο Γιώργος ήξερε να ζει την κάθε στιγμή τη ζωή του με ένταση και δύναμη και ας έφτασε μόνο τα 50 χρόνια. Η σύζυγός του συμπλήρωσε πως του άρεσε να απολαμβάνει τη ζωή και ό, τι αυτό ήταν κάτι που τους έφερε κοντά. Ακόμη πρόσθεσε ότι ήταν εντελώς διαφορετικοί σχεδόν στα πάντα , από την ομάδα μέχρι και τα πολιτικά φρονήματα αλλά ότι ο,τι δεν ήξερε ο ένας, το ήξερε ο άλλος. “Ο Γιώργος μου εμπιστεύθηκε τη ζωή του” λέει με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα του.

Η Στάθα χαρακτήρισε τον σύζυγό της ως «στυλοβάτη» της και πρόσθεσε πως της εμπιστεύτηκε τη ζωή του. «Εγώ τραβούσα μπροστά τη ζωή μας και ο Γιώργος ήταν η δύναμη της οικογένειας» ανέφερε.

H σύζυγος του δημοσιογράφου ανέφερε πως σε 31 χρόνια κοινής πορείας δεν ήταν όλα ρόδινα, όμως ο Γιώργος Καραϊβάζ της έλεγε πάντα ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ξυπνούσε μια μέρα και δε θα ήταν δίπλα της. «Kι εγώ δεν μπορούσα να ξυπνήσω χωρίς να είναι δίπλα μου, αλλά θα προχωρήσω μπροστά» είπε συγκινημένη.

Η Στάθα περιέγραψε και όσα έγιναν τη μέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Το τελευταίο τηλεφώνημα του δημοσιογράφου ήταν σε εκείνη στις 13:49.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: