Γαμπρός παράγγειλε την πιο ανάρμοστη τούρτα για τον γάμο του, σάστισαν οι καλεσμένοι με το πίσω μέρος της

November 21, 2022

Γαμπρός παράγγειλε την πιο ανάρμοστη τούρτα για τον γάμο του, σάστισαν οι καλεσμένοι με το πίσω μέρος της


Διαφ.

Γαμήλια τούρτα έγινε viral σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, λόγω του άσεμνου topper που επέλεξε το νιόπαντρο ζευγάρι.



“Θρασύτατος” ο στολισμός της γαμήλιας τούρτας

Ειδικότερα, ένα βίντεο στο Tik Tok έγινε πολύ γρήγορα viral, καθώς έδειχνε τον “θρασύτατο” στολισμό της γαμήλιας τούρτας ενός νιόπαντρου ζευγαριού, ο οποίος έλεγε πολλά γι’ αυτούς ως ζευγάρι και σχολιάστηκε έντονα, όχι μόνο από τους παρευρισκόμενους, αλλά και από τους χρήστες του Διαδικτύου.

Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε από τον @lifeofscottyv, ο οποίος υπογράμμισε «δεν έχω δει ποτέ ένα τέτοιο topper για την τούρτα. Δείτε αυτό».

@lifeofscottyv #weddingtiktok #caketopper ♬ original sound – Scotty V

Η γαμήλια τούρτα δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου

Στη συνέχεια προχώρησε στην αποτύπωση του topper της τούρτας, το οποίο από μπροστά έδειχνε τη φιγούρα του γαμπρού με στολή πυροσβέστη, ενώ η φυγούρα της νύφης φορούσε νυφικό και καπέλο νοσηλεύτριας, αλλά την «παράσταση έκλεψε» το χέρι του γαμπρού που ήταν τοποθετημένο πίσω από τη νύφη.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο έχει 700.000 προβολές και προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις από άλλους χρήστες του TikTok στα σχόλια, με κάποιους να μην εντυπωσιάζονται από την αυθάδη διακόσμηση.

Μάλιστα, ένας από τους χρήστες σχολίασε «Πήγα από το “ω, το θέλω αυτό” στο “δεν το θέλω”».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: