«Αποτυχημένος και επίσημα, τραγουδάει σε μαγαζάκια»: Ο Χρήστος Δάντης απαντά στα σχόλια εναντίον του

November 23, 2022

«Αποτυχημένος και επίσημα, τραγουδάει σε μαγαζάκια»: Ο Χρήστος Δάντης απαντά στα σχόλια εναντίον του


Διαφ.

Ο Χρήστος Δάντης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Mega “Ελένη”, μίλησε για τα όσα ακούγονται για εκείνον στον χώρο, αλλά και για τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.



Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «δε μου αρέσουν οι τιμές και τα λάβαρα. Δε μου αρέσει τίποτα από αυτά. Για μένα, η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας που σε κάνει σοφότερο, αλλά σε κρατάει και νέο στο μυαλό» .

Πως σχολιάζει ο Χρήστος Δάντης τα όσα άσχημα ακούγονται για εκείνον

Σχετικά με όσα έχει ακούσει να λέγονται για εκείνον μέσα στον μουσικό χώρο, ο Χρήστος Δάντης επεσήμανε «έχω ακούσει πάρα πολύ άσχημα πράγματα στο χώρο για μένα. Κουτσομπολιά… Τελευταία, έφτασε στα αυτιά μου ότι όταν προτάθηκε το όνομά μου για το μαγαζί που εμφανίζομαι, υπήρξε ένα περιβάλλον που έλεγε “τώρα με τον τύπο που έχει αποτύχει και επίσημα και εμφανίζεται σε μικρά μαγαζάκια, θα πάρετε αυτόν;”. Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την καθ’ επιλογήν εργασία. Εγώ επιλεγμένα ήθελα να είμαι το αφεντικό μου. Δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν και δε θέλω. Και γι’ αυτό συνεργάζομαι με ανθρώπους με τους οποίους εκ των προτέρων ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πράγματα που θέλω».

«Έδωσαν τα παιδιά μου χωρίς να το ξέρω σε δομές και ανάδοχες οικογένειες» – Έξαλλος πατέρας με την «Κιβωτό»

Όσον αφορά τα νέα παιδιά που προσπαθούν τώρα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, σημείωσε «αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος για να εισχωρήσεις στη φάση τη μουσική, είναι να προκαλέσεις όσο πιο πολύ γίνεται».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κάνει ό,τι θέλει τον Χρήστο Δάντη

Ο Χρήστος Δάντης αποκάλυψε ότι η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον κάνει ό,τι θέλει.

«Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει, με πάει δεξιά με πάει αριστερά, εντάξει ΟΚ. Σε αυτό που την “άκουσα” ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι», συμπλήρωσε.

Τέλος, για το τραγούδι που του ζητάνε πάντα να ερμηνεύσει, κατέληξε «το τραγούδι που μου ζητάνε πάντα να λέω είναι “Το Παλιό μου Παλτό”, αλλά ποτέ δεν κουράζομαι, αφού κάθε φορά το ανακαλύπτω. Αν ξεκινούσα τώρα θα έλεγα στον νεαρό Χρήστο να προκαλέσει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: