Οι δύσκολες ώρες της Αντζελίνα Τζολί: «Έψαχνα να προσλάβω δολοφόνο για να με σκοτώσει, δεν άντεχα τη ζωή μου»

November 23, 2022

Οι δύσκολες ώρες της Αντζελίνα Τζολί: «Έψαχνα να προσλάβω δολοφόνο για να με σκοτώσει, δεν άντεχα τη ζωή μου»


Διαφ.

Η Αντζελίνα Τζολί παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη, όπου μίλησε για τα θέματα ψυχικής υγείας που την ταλαιπώρησαν, ενώ προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη.



Στα πρώιμα χρόνια της καριέρας της, η ηθοποιός είχε αυτοκτονικές τάσεις και τότε ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί σε επαγγελματία δολοφόνο για να την βγάλει από την δύσκολη θέση.

Μόλις στα 19 της χρόνια έκανε την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με αναφορές. Όταν έκλεισε τα 22 επινόησε ένα σχέδιο για να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αντζελίνα Τζολί: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της ηθοποιού

«Δεν είναι τόσο δύσκολο να τον βρεις στη Νέα Υόρκη. Όσο τρελό κι αν ακούγεται, νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν σκεφτεί την αυτοκτονία όταν είναι νέοι. Ήξερα ότι πολλοί κοντινοί μου άνθρωποι, όπως η μητέρα μου, θα ένιωθαν ότι δεν μου έδωσαν αρκετά, αν είχα αυτοκτονήσει», είπε η σταρ του Χόλιγουντ σε συνέντευξή της στο «The Face».

«Η λύση μου σε αυτό, ήταν πως αν κάποιος άλλος μου αφαιρούσε τη ζωή, όπως για παράδειγμα σε μια υποτιθέμενη ληστεία, τότε κάποιος από την οικογένειά μου δεν θα αισθανόταν άσχημα ότι με απογοήτευσε», πρόσθεσε.

Η Τζολί έφτασε στο σημείο να βρει τον πληρωμένο δολοφόνο της, ωστόσο ο ίδιος της είπε να το σκεφτεί ξανά και τελικά την έπεισε να μην προχωρήσει το σχέδιό της. «Ήταν αρκετά αξιοπρεπής. Με ρώτησε αν θα ήθελα να το σκεφτώ και να του τηλεφωνήσω εκ νέου έπειτα από δύο μήνες», είπε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: