Έπεσαν σε γκρεμό 50 μέτρων: Φρικτό τροχαίο – Δύο νεκροί, ο ένας Πυροσβέστης και σοβαρά ένας τραυματίας

November 24, 2022

Έπεσαν σε γκρεμό 50 μέτρων: Φρικτό τροχαίο – Δύο νεκροί, ο ένας Πυροσβέστης και σοβαρά ένας τραυματίας


Διαφ.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, το πρωί, στη βόρεια Εύβοια, με δύο νεκρούς, εκ των οποίων ο ένας πυροσβέστης.



Πως συνέβη το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια

Ειδικότερα, στη θέση “Νταμάρι” κοντά στα Γιάλτρα, στη Βόρεια Εύβοια, λίγο μετά τις 8 το πρωί, ένα ΙΧΦ που κινούταν στον επαρχιακό δρόμο Αιδηψού – Λιχάδας, από άγνωστη αιτία βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό.

Πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι από την μοιραία εκτροπή σκοτώθηκαν δύο Έλληνες, ενώ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα ακόμη επιβάτης, Αλβανικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το αγροτικό αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο κινούνταν με κατεύθυνση προς το χωριό Γιάλτρα Αιδηψού, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το όχημα βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων.

Η ταυτότητα των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος

Ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την πυροσβεστική και από γερανοφόρο όχημα που ανέσυρε από το γκρεμό το μοιραίο ΙΧ.

Ακαριαίο θάνατο βρήκαν ο 45χρονος βορειοευβοιώτης και εποχικός πυροσβέστης, Χ.Κ και ο 51χρονος Ηρακλής Αβραμίδης, που κατάγονταν από το χωριό Ωρεοί και εργαζόταν σε κατάστημα με εργαλεία στη Βόρεια Εύβοια, ενώ αιμόφυρτος και βαριά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο τρίτος επιβάτης του ΙΧ, ο 35χρονος Αλβανός, Θ.Π, επίσης κάτοικος της Βόρειας Εύβοιας.

Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια


Πηγή

Διαβάστε επίσης: