Νοσοκόμα πήγε να απεγκλωβίσει τη κόρη της χωρίς να το ξέρει: Οικογενειακό δράμα πίσω απ' το θάνατο της 17χρονης

November 24, 2022

Νοσοκόμα πήγε να απεγκλωβίσει τη κόρη της χωρίς να το ξέρει: Οικογενειακό δράμα πίσω απ' το θάνατο της 17χρονης



Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Καναδά, όταν τραυματιοφορέας βοήθησε θύμα τροχαίου, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για την κόρη της.



Συγκεκριμένα η Τζέιμ Έρικσον βρέθηκε στις 15 Νοεμβρίου σε παγωμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου στην Αλμπέρτα του Καναδά, καθώς αυτοκίνητο είχε βγει εκτός πορείας και συγκρούστηκε με φορτηγό.

Αν και η 17χρονη οδηγός είχε βγει από το όχημα, μια συνομήλική της παρέμενε μέσα σε αυτό βαριά τραυματισμένη. Έπειτα από προσπάθεια μισής ώρας η Έρικσον έβγαλε την τραυματία, καταλαβαίνοντας πάντως ότι είχε ελάχιστες ελπίδες να επιβιώσει.

τραυματιοφορέας

Τραυματιοφορέας απεγκλώβισε την κόρη της από όχημα χωρίς να την αναγνωρίσει

Στο σημείο έφτασε ελικόπτερο, προκειμένου η νεαρή να διακομιστεί σε νοσοκομείο στο Κάλγκαρι, αναφέρει ο Guardian. Η Έρικσον πήγε στο σπίτι της, μετά το τέλος της βάρδιας της, όπου βρήκε αστυνομικούς που της μετέφεραν τα τραγικά νέα.

Η άτυχη κοπέλα που απεγκλώβισε από το αυτοκίνητο ήταν η 17χρονη κόρη της, Μοντάνα. Επειδή δεν είχε ελπίδες να επιβιώσει, οι γιατροί στο νοσοκομείο την αποσύνδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη. Ήταν κολυμβήτρια και ήθελε να σπουδάσει στη Νομική, είπε η Έρικσον για την Μοντάνα μιλώντας για την απόφαση να δωρίσει τα όργανα της κόρης της. «Πάλευε ως την ημέρα που πέθανε» πρόσθεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: