«Αισθάνομαι τυχερή»: Τι έλεγε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τον πρώην σύζυγό της λίγο καιρό πριν το διαζύγιο

November 24, 2022

«Αισθάνομαι τυχερή»: Τι έλεγε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τον πρώην σύζυγό της λίγο καιρό πριν το διαζύγιο



Την Τετάρτη έγινε γνωστό πως μετά από εννιά χρόνια γάμου η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο σύζυγός της, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.



Η στενή συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (23/11) ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας» χώρισε με τον σύζυγό της και οι δύο τους μένουν πλέον σε διαφορετικό σπίτι, ωστόσο απόλυτη προτεραιότητα τους παραμένουν τα παιδιά.

Το πρώην πλέον ζευγάρι δεν έχει πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, ενώ έξι περίπου μήνες πριν και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε μιλήσει για τον επί 14 χρόνια σύντροφό της Νικόλα Φαράκλα στο περιοδικό ΟΚ!

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τι δήλωσε για τον πρώην σύζυγό της πριν έξι μήνες

«Όντως είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό. Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου».

Γενέθλια για την Σοφία Καρβέλα: Η ηλικία, το φιλί στο στόμα με την μαμά της και το μανικιούρ… του Καρβέλα

Σε ερώτηση αν βοηθάει κι εκείνος στο σπίτι και στο μεγάλωμα των παιδιών τους, της Ισαβέλλας και της Βικτώριας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε πει: «Με ενοχλεί η λέξη «βοηθάω» γιατί δουλεύουμε και οι δύο πολλές ώρες, είμαστε καλοί στη δουλειά μας, θέλουμε εξίσου να είμαστε παρόντες στη ζωή των παιδιών μας. Είναι καιρός να αλλάξει κοινωνικά αυτή η φράση. Όχι, δεν ‘’με βοηθάει’’, μοιραζόμαστε τα πάντα από κοινού».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: