Χρυσό και λευκό.. ακουμπάει το ταβάνι: Το δέντρο που στόλισε η Ιωάννα Τούνη είναι το ωραιότερο της σόουμπιζ

November 24, 2022

Χρυσό και λευκό.. ακουμπάει το ταβάνι: Το δέντρο που στόλισε η Ιωάννα Τούνη είναι το ωραιότερο της σόουμπιζ


Διαφ.

Ένα πολύ εντυπωσιακό δέντρο στόλισε στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη, η οποία και ανάρτησε σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram.



Η Ιnfluencer και επιχειρηματίας χρειάστηκε να βρεθεί στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και επί τη ευκαιρία είπε μαζί με έναν φίλο της, τον Στέφανο, να το στολίσει ενόψει Χριστουγέννων.

O Στέφανος είναι διακοσμητής στο επάγγελμα και πάντα την συμβουλεύει για το σπίτι της και εννοείται πως δεν θα μπορούσε να στολίσει το διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη χωρίς εκείνον.

Όπως αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους η Ιωάννα η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, το δέντρο της είναι το ίδιο με πέρυσι όπως και τα περισσότερα από τα στολίδια, μόνο που φέτος είπαν να δώσουν μία πιο χρυσαφένια πινελιά στον στολισμό του που ήταν πράγματι πολύ πλούσιο.

Χρυσές, λευκές και διάφανες μπάλες αλλά και πολλά πούπουλα στόλιζαν το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που φωτίστηκε στο τέλος και ήταν πράγματι… φαντασμαγορικό.

Kωνσταντίνος και Δημήτρης Φερεντίνος: Οι 18χρονοι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου, είναι κούκλοι και ίδιοι ο μπαμπάς

Το αποτέλεσμα άρεσε τόσο πολύ στην Ιωάννα που αμέσως θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της.

Η Ιωάννα Τούνη αυτό το διάστημα έχει αφοσιωθεί και στη διακόσμηση του παιδικού δωμάτιου στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη ώστε να έχει και εκεί τα απαραίτητα για το μωρό της μιας και τα ταξίδια της είναι συχνά και πυκνά με προορισμό την πόλη της. Εκεί άλλωστε δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και μέχρι πρότινος εκεί ζούσε, οπότε, εκτός από το σπίτι που μοιράζεται με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα, έχει και το διαμέρισμα στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Το σπίτι αυτό λοιπόν είναι καθ’ όλα έτοιμο για τις γιορτές και με το απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood που θα είναι και το τελευταίο που θα βιώσει χωρίς το μωράκι της που θα έρθει και θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Δείτε φωτογραφίες της από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη μετά τον στολισμό του:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: