Βασίλης Μπισμπίκης: «Αυτός είμαι! Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να βρω τον εαυτό μου, θα το κάνω»

November 25, 2022

Βασίλης Μπισμπίκης: «Αυτός είμαι! Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να βρω τον εαυτό μου, θα το κάνω»


Διαφ.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και υποδύεται τον «Στρατή».



Μιλώντας στο podcast της σειράς, αναφέρθηκε στη νύχτα που τον γοητεύει, στη φιλοσοφία της ζωής του, ενώ τόνισε ότι ποτέ του δεν τα είχε καλά με τους «κυριλέδες».

«Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός. Οι φίλοι μου με πήγαιναν στα κωλόμπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό. Το σκοτάδι πάντα γοητεύει», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο ίδιος έχει πολλά κοινά με τον ρόλο του «Στρατή», τον οποίο κι υποδύεται στη σειρά. «Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον ήρωα αυτό», ανέφερε.

Δήλωσε μάλιστα, πως η νύχτα τον γοητεύει περισσότερο από την ημέρα και τόνισε πως είναι φιλοσοφία ζωής για εκείνον. «Μου αρέσει η νύχτα. Πιο πολύ από την ημέρα. Είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Είμαι λαϊκός άνθρωπος, η βάση μου είναι λαϊκή. Σε αυτόν τον κόσμο μεγάλωσα, δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι από όλα αυτά. Αυτές τις εμπειρίες τις εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις, είτε σαν σκηνοθέτης, είτε σαν ηθοποιός. Είναι το υλικό μου», είπε ο ηθοποιός.

Kωνσταντίνος και Δημήτρης Φερεντίνος: Οι 18χρονοι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου, είναι κούκλοι και ίδιοι ο μπαμπάς

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως δεν σκοπεύει να αλλάξει για κανέναν. «Ξαφνικά, πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου, επειδή γίνεσαι δημοφιλής. Να μη δεις τα φιλαράκια σου, να πιάσεις έναν άλλο ρόλο, να φορέσεις μια λεζάντα στον εαυτό σου που δεν σου πάει. Εγώ δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω ποτέ», τόνισε.

Αναφορικά με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τον ίδιο στο γήπεδο και σχολιάστηκε ιδιαίτερα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε: «Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: