Διέρρευσαν 18 χρόνια μετά: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου νύφη στον γάμο της με τον Πηλαδάκη και κουμπάρο τον Ρέμο

November 26, 2022

Διέρρευσαν 18 χρόνια μετά: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου νύφη στον γάμο της με τον Πηλαδάκη και κουμπάρο τον Ρέμο


Διαφ.

Ήταν το 2004, όταν ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, με κουμπάρο, τον Αντώνη Ρέμο.



Το πρώην ζευγάρι που μετά από πέντε χρόνια, το 2009 αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Διονύση και τον Φίλιππο. Παρά το τέλος του γάμου τους και οι δύο είναι απολύτως αφοσιωμένοι στα παιδιά τους.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Όπως βλέπετε από τις παρακάτω φωτογραφίες η ηθοποιός δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε. Το πρόσωπό της, όπως και σήμερα έτσι και τότε σε νεαρή ηλικία ήταν λαμπερό, ενώ το κορμί της καλογυμνασμένο όπως και τώρα. Άλλωστε η ίδια στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλήτρια στίβου, πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός και να ασχοληθεί με την τηλεόραση ως παρουσιάστρια.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Υπενθυμίζεται πως ο γάμος της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον Κώστα Πηλαδάκη έγινε τον Ιούλιο του 2004. Η ηθοποιός είχε επιλέξει για την ιδιαίτερη ημέρα ένα κεντητό και στενό νυφικό. Έχοντας τότε τα μαλλιά της πιο σκούρα ξανθά, τα είχε μαζέψει πάνω και είχε αφήσει μπούκλες δεξιά και αριστερά.

Η ηθοποιός κρατούσε στα χέρια της μία πολύ ξεχωριστή ανθοδέσμη από πορτοκαλί τριαντάφυλλα, ενώ για την εμφάνισή της είχε επιλέξει διακριτικά αξεσουάρ.

Δείτε επιπλέον φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: