Σε πελάγη ευτυχίας ο Χρίστος Αντωνιάδης: Βγήκαν από το μαιευτήριο, οι πρώτες φωτό με την σύζυγό και τα δίδυμα

November 27, 2022

Σε πελάγη ευτυχίας ο Χρίστος Αντωνιάδης: Βγήκαν από το μαιευτήριο, οι πρώτες φωτό με την σύζυγό και τα δίδυμα


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου οι οποίοι έγιναν γονείς πριν από λίγες μέρες και σήμερα βγήκαν από το μαιευτήριο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δίδυμα αγοράκια ήρθαν στη ζωή την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και από εκείνη τη στιγμή, η ζωή των δυο νέων γονιών έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. «Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μας και την πολύτιμη βοήθεια. Όλα πήγαν καλά. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Είναι δύο παίδαροι, 2.700 κιλά το κάθε μωρό περίπου και γύρω στους 50 πόντους.» δήλωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Χρίστος Αντωνιάδης

Χρίστος Αντωνιάδης: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με την σύζυγό του έξω από το μαιευτήριο

«Όταν είδαμε πρώτη φορά τα μωρά κλάψαμε, είναι αυθόρμητο το συναίσθημα και δεν μπορείς να το αποφύγεις, όσο και να θες, αλλά γιατί να θες; Δεν ήθελα να είμαι ψύχραιμος, ήθελα να είμαι αληθινός. Και κλάψαμε και χαρήκαμε και χορεύουμε κιόλας. Η σύζυγός μου γέννησε με καισαρική. Υπήρχε το ραντεβού εδώ και μία εβδομάδα για τη γέννα. Έχουμε φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο εδώ και μήνες. Το εξοπλίσαμε με τον αρτιότερο εξοπλισμό που υπάρχει και πάνω που έλεγα ότι τα πήραμε όλα, κάτι έλειπε ακόμα» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι μαζί με τα δίδυμα αγόρια βγήκαν σήμερα από το μαιευτήριο. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε την ευτυχισμένη οικογένεια κατά την έξοδο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: