The Voice: "Λύγισε" κριτές και κοινό η 16χρονη Μαρίνα "Είχα στιγματιστεί και τους άφηνα να με προσβάλλουν"

November 28, 2022

The Voice: “Λύγισε” κριτές και κοινό η 16χρονη Μαρίνα “Είχα στιγματιστεί και τους άφηνα να με προσβάλλουν”


Διαφ.

Η Μαρίνα Χατζηγρηγόρη από την Κύπρο βρέθηκε στο «The Voice» για να διεκδικήσει μία θέση στο διαγωνισμό μουσικής.



Η 16χρονη μαθήτρια της δευτέρας Λυκείου, στο εισαγωγικό κομμάτι, μοιράστηκε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της και πώς η μουσική τη βοήθησε, έχοντας παράλληλα και την στήριξη των γονιών της.

«The Voice»: Όσα εξομολογήθηκε η 16χρονη για τη σχέση της με τη μουσική

«Πάω στην δευτέρα λυκείου και θέλω να ασχοληθώ με την ψυχολογία. Με την ψυχολογία θέλω να ασχοληθώ λόγω ενός γεγονότος που είχε συμβεί σε μένα στο σχολείο πριν από δύο χρόνια. Λόγω βάρους και κιλών τα παιδιά με κορόιδευαν και γενικά είχα στιγματιστεί λόγω αυτού. Εκείνο τον καιρό δεν πέρασα καθόλου καλά, τους άφησα να με προσβάλλουν και να με θίξουν. Γενικά ήμουν εντελώς αδύναμη, δεν ήμουν καθόλου δυναμική και σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ η μουσική.

Πήγαινα στο σχολείο και φορούσα τα ακουστικά μου για να απομονωθώ, να μείνω μόνη μου, να μην ακούω κανέναν. Πήγαινα στο σπίτι ξανά με την μουσική και τα ακουστικά μου. Ευτυχώς έχω δύο γονείς που με έχουν θωρακίσει, με έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ σωστά και ευτυχώς δεν κράτησε όλο αυτό για πολύ και πέρασε. Αυτό ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω να ασχολούμαι με την μουσική, να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής και κιθάρας και να έρθω στο Voice».

Η Μαρίνα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Διαβάστε επίσης: