Στα «μαύρα» όλη η Κρήτη: Στα Χανιά η κηδεία της 21χρονης Εμμανουέλας, σπαράζουν τα λόγια των γονιών της

November 28, 2022

Στα «μαύρα» όλη η Κρήτη: Στα Χανιά η κηδεία της 21χρονης Εμμανουέλας, σπαράζουν τα λόγια των γονιών της



Σήμερα θα τελεστεί στα Χανιά η κηδεία της 21χρονης Εμμανουέλας, που έφυγε από τη ζωή μετά το τροχαίο στην Καμάρα Θεσσαλονίκης.



Δυστυχώς η άτυχη φοιτήτρια δεν τα κατάφερε και το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει. «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σήμερα η κηδεία της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας στα Χανιά

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, θα γίνει σήμερα στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται πως η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος Αλβανός, ο οποίος την παρέσυρε στην οδό Εγνατία και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

21χρονη φοιτήτρια Χανιά

Απολογείται σήμερα ο 26χρονος οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός

Απολογούνται σήμερα ο 26χρονος που χτύπησε την 21χρονη με το αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη και την εγκατέλειψε, αλλά και η 19χρονη συνοδηγός του.

Θάνατος 21χρονης Εμμανουέλας: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος οδηγός, αυτές είναι οι 8 λέξεις που είπε στην ανακρίτρια

Ο 26χρονος παρουσιάστηκε στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά την λήξη της χρονικής διάρκειας του αυτοφώρου, ενώ η 19χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη της απογευματινές ώρες της Τετάρτης.

Σε βάρος του 26χρονου και της 19χρονης είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, ωστόσο μετά τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας από τα Χανιά, η δίωξη αναμένεται να διαφοροποιηθεί καθώς πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες που αφορούν στον θάνατο και όχι στον βαρύ τραυματισμό της φοιτήτριας.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας της 21χρονης

Σε μία σπαρακτική ανάρτηση προχώρησε η μητέρα της 21χρονης, η οποία ανέφερε: «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος… Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω».

Μιλώντας για την υπόθεση ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε: «Η θέση της οικογένειας είναι να του ασκηθεί ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Δεν είναι μόνο ότι την εγκατέλειψε αλλά έκανε και οτιδήποτε περνούσε από το χέρι του για να εξαφανιστεί, απλώς δεν είχε υπολογίσει τις κάμερες που ευτυχώς υπάρχουν είτε για την κυκλοφορία».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: