«Δεν ήθελε να στεναχωρήσει τα παιδιά της…»: Μαθεύτηκε 22 χρόνια μετά το θάνατο της το μυστικό της Μαλβίνας Κάραλη

November 28, 2022

«Δεν ήθελε να στεναχωρήσει τα παιδιά της…»: Μαθεύτηκε 22 χρόνια μετά το θάνατο της το μυστικό της Μαλβίνας Κάραλη



Η Μαλβίνα Κάραλη, που πέθανε σε ηλικία 50 ετών από καρκίνο, κράτησε κρυφή την αρρώστια της, καθώς δεν ήθελε να στεναχωρήσει τα παιδιά της.



Η αποκάλυψη για την υγεία της Μαλβίνας Κάραλη

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος γνώριζε την αείμνηστη δημοσιογράφο, υπογραμμίζοντας “η Μαλβίνα ήταν πολύ περήφανος άνθρωπος. Όταν έμαθε ότι ήταν άρρωστη, θέλησε να το κρατήσει για πάρτη της, γιατί δεν ήθελε να στεναχωρήσει τα παιδιά της και όσους την αγαπούσαν”.

Η Μαλβίνα Κάραλη πέθανε στην Αθήνα στις 7 Ιουνίου του 2002, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η Μαλβίνα Κάραλη έκανε τρεις γάμους και τρία παιδιά

Ήταν μητέρα τριών παιδιών, της Μελίτας, της Μαριανίνας και του Μίνωα, ενώ έκανε τρεις γάμους. Ο πρώτος της ήταν με τον βιβλιοχαρτοπώλη Βαγγέλη Κάραλη, ο δεύτερος με τον σκηνογράφο Γιώργο Πάτσα και ο τελευταίος με τον συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλο.

Καταγόταν από τα Ψαρά από τον πατέρα της και από την Πύλο, από την πλευρά της μητέρας της, ενώ ήταν το πρώτο παιδί από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της.

Ο Ψαριανός παππούς της, Γιώργης Σακκάς, ήταν ναύαρχος του τότε Βασιλικού Ναυτικού και η μητέρα της δασκάλα, το γένος Ιωάννη Χαρίτου, την οποία γνώρισε ο πατέρας της σε μετάθεσή του από την “Τράπεζα της Ελλάδος” στην Πύλο το 1950, ενώ είχε δυο αδελφούς, τον Γιώργη-Αλκίνοο και τον Γιάννη Σακκά.

Μαλβίνα Κάραλη καρκίνος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: