Δέσποινα Βανδή: «Δεν με έβλεπα αδύνατη τότε, κάποιοι με έλεγαν ανορεκτική, λέω "μα δίκιο είχαν, ήταν κιλά αυτά;"»

November 28, 2022

Δέσποινα Βανδή: «Δεν με έβλεπα αδύνατη τότε, κάποιοι με έλεγαν ανορεκτική, λέω “μα δίκιο είχαν, ήταν κιλά αυτά;”»



Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στη Μαρία Μπακοδήμου και στην εκπομπή “Γεια”, μίλησε για τη διατροφή της, αποκαλύπτοντας ότι είναι «λυχούδω» και για τα κιλά που έχανε στο παρελθόν, λόγω άγχους τις περιόδους των εμφανίσεών της στα νυχτερινά κέντρα.



Η απώλεια κιλών της Δέσποινας Βανδή λόγω άγχους

Όπως υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή «είμαι πάρα πολύ λυχούδω. Παθαίνω το εξής: σε περιόδους που δεν δουλεύω αφήνομαι. Παλιά όταν δούλευα στο Ρεξ δεν το καταλάβαινα, αλλά από το άγχος μου έχανα πάρα πολλά κιλά. Μπορεί και να μην πήγαινα για ύπνο σπίτι μου. Λιποθυμούσα στις πρόβες πάνω στη σκηνή. Έτρωγα σοκολάτα για να μην χάσω άλλο βάρος. Ήταν από το άγχος μου. Δεν με έβλεπα αδύνατη τότε. Τώρα που κοιτάζω πίσω, που κάποιοι έλεγαν ότι είμαι ανορεκτική, λέω “μα δίκιο είχαν, ήταν κιλά αυτά;”. Αλλά το έβρισκα ωραίο. Δεν ήταν ωραίο, δεν ήταν υγιές. Από τότε μέχρι σήμερα είμαι 7 κιλά πάνω».

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην εμμηνόπαυση

Και πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή «για να μην λένε βλακείες, όταν είσαι στην εμμηνόπαυση δεν χάνεις εύκολα βάρος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μπορεί να έτρωγα ψάρι το βράδυ και την επόμενη μέρα να ήμουν μισό κιλό κάτω. Τώρα θα φάω ψάρι το βράδυ και την επόμενη μέρα θα είμαι μισό κιλό πάνω. Και το φαγητό περισσότερο αυτή τη στιγμή με απασχολεί στη θρεπτική του αξία».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: