Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μετακομίζουμε! Τα κάνω όλα για την γυναίκα μου, η Ιλάειρα… σέρνει καράβι»

November 28, 2022

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μετακομίζουμε! Τα κάνω όλα για την γυναίκα μου, η Ιλάειρα… σέρνει καράβι»


Διαφ.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκαν στη μετακόμισή τους, αλλά και στην τελευταία εμφάνισή τους στο J2US.Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υποστηρίζει την Ιλάειρα Ζήση για την προσπάθειά της στο J2US

Όπως υπογράμμισε ο καλλιτέχνης «η Ιλάερια έχει προσπαθήσει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Εδώ ενώ είχαμε ένα ποπ τραγούδι, πολύ χορευτικό, της ζητήθηκε να κάτσει σε μια καρέκλα και να μείνει ακίνητη για ενάμιση λεπτό. Δεν κάνουμε ό,τι θέλουμε, υπηρετούμε το κόνσεπτ. Το ότι καθόταν στην καρέκλα δεν τη βοήθησε. Όσες φορές μας κρίνουν αυστηρά, ο κόσμος φανατίζεται».

Οι υποχωρήσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου σε ό,τι του ζητάει η Ιλάειρα Ζήση

Όσον αφορά τη μετακόμισή του, η Ιλάειρα Ζήση επεσήμανε «μετακομίζουμε στο Χαλάνδρι. Είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές στην Αθήνα. Το ήθελα πολύ και μου έκανε το χατίρι», ενώ από την πλευρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε «φεύγω, γιατί έχω άλλες αναμνήσεις και άλλα βιώματα σε αυτό το σπίτι από το παρελθόν. Όταν μου το ζήτησε η Ιλάειρα, είπα αμέσως το ναι. Δεν θα έχουμε χρυσά στο νέο μας σπίτι. Τα κάνω όλα για τη γυναίκα μου, η Ιλάειρα σέρνει καράβι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: