«Η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο, κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά»

November 28, 2022

«Η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο, κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά»


Διαφ.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Δευτέρας σχολίασε την τηλεοπτική συνάντηση Ρούλας Κορομηλά και Ελένης Μενεγάκη.



Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της Ρούλας Κορομηλά, για την οποία η ίδια μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη την περασμένη Παρασκευή. Η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε πως εκείνη την περίοδο έζησε από κοντά τη Ρούλα Κορομηλά, αποκαλύπτοντας πως «η δουλειά, της έδινε και ένα κίνητρο να συνεχίσει να ζει».

Μπέττυ Μαγγίρα: Όσα αποκάλυψε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της Ρούλας Κορομηλά

«Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος που ήξερε ότι η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλοίωσε και λίγο την εικόνα. Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή, στο “TV STARS παρουσιάστε”, όπου δούλευε πίσω στο συμβουλευτικό κομμάτι. Ήταν η εποχή που δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της.

Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει γιατί όντως κόντεψε να χάσει τη ζωή της και από την άλλη η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο για να συνεχίσει να ζει, πολύ σημαντικό για τη Ρούλα» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης: