Τον «εγκρίνει» και η Βανδή: Η Μελίνα Νικολαΐδη επισημοποίησε τη σχέση της με τον κούκλο 34χρονο επιχειρηματία

December 2, 2022

Τον «εγκρίνει» και η Βανδή: Η Μελίνα Νικολαΐδη επισημοποίησε τη σχέση της με τον κούκλο 34χρονο επιχειρηματία


Διαφ.

Τον έρωτά τους ζουν η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, αδιαφορώντας για τα διάφορα σχόλια προς τη σχέση τους.



Η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, μοιράστηκε στο Instagram μία τρυφερή εικόνα της με τον αγαπημένο της σύντροφο σε story. Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει επιστρέψει από την Αγγλία, βρίσκεται στην Ελλάδα και αναρτά επιλεκτικά στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Ο 35χρονος αθλητής του βόλεϊ είναι ο αγαπημένος της Μελίνας Νικολαΐδη και μάλιστα, μαζί, φροντίζουν να περνούν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Αυτή τη φορά, η 18χρονη δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από την ίδια σε Instagram Story και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης την αναδημοσίευσε στο δικό του προφίλ.

Δείτε την φωτογραφία

Μελίνα Νικολαΐδη

Ποιος είναι ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ. Πριν κάποιο καιρό η Μελίνα Νικολαΐδη είχε δημοσιεύσει μία εικόνα, όπου έκανε pilates με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και στο story που ανέβασαν στο Instagram είχε κάνει tag τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Με τιραντάκι Δεκέμβρη μήνα: Όλο το κέντρο της Αθήνας κοιτούσε τη Σπυροπούλου, οι εξάψεις και η κοιλιά τούρλα

Επιπλέον σε μία άλλη ανάρτηση η 18χρονη γνωστοποίησε ότι είχε βρεθεί σε αγώνα του αγαπημένου της και με story της, τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία είναι και η ομάδα του πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, που υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας αλλά και πρόεδρος.

Μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού παρουσιάστηκε και στον λογαριασμό του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram, από καλοκαιρινές διακοπές στην Κίμωλο με μεγάλη παρέα. Η Μελίνα Νικολαΐδη διακρίνεται στη δεύτερη σειρά από δεξιά και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης από αριστερά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: