Ξανθιά καλλονή, μητέρα 3 παιδιών: Η σύζυγος του Έλληνα Τζορτζ Κλούνεϊ, Αντώνη Νικοπολίδη μοιάζει με μούσα οίκου μόδας

December 2, 2022

Ξανθιά καλλονή, μητέρα 3 παιδιών: Η σύζυγος του Έλληνα Τζορτζ Κλούνεϊ, Αντώνη Νικοπολίδη μοιάζει με μούσα οίκου μόδας



Σπάνια δημόσια εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο πραγματοποίησε ο Αντώνης Νικοπολίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Βάσω Στασινού.



Ο Αντώνης Νικοπολίδης μπορεί να μην εκθέτει την οικογένειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο είναι γνωστό ότι έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο γάμος του Αντώνη Νικοπολίδη και η ευτυχισμένη οικογένεια

Από το 2000 είναι παντρεμένος με την πρώην καλαθοσφαιρίστρια Βάσω Στασινού και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Γιάννη (γενν. 2000) και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα (γενν. 2006).

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως όταν γνώρισε τη σύζυγό του, Βάσω Στασινού, ήταν αρραβωνιασμένος. Ένα χρόνο μετά την πρώτη τους γνωριμία χώρισε από την τότε σύντροφό του και, ελεύθερος πια, την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να βγουν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και από ότι φαίνεται ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αφού όπως παραδέχτηκε ο πρώην τερματοφύλακας, από την πρώτη στιγμή θαμπώθηκε από την ομορφιά της. Παντρεύτηκαν λίγα χρόνια αργότερα και, πλέον, βιώνουν την οικογενειακή ευτυχία μαζί με τα τρία τους παιδιά.

Γεννήθηκε με μεγάλη μύτη, την φώναζαν τέρας και ράμφος αλλά έκανε εγχείρηση και έγινε πιο όμορφη από μοντέλο

Το 2012 εξέδωσε την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Ο αγώνας της ζωής μου». Αξιοσημείωτο είναι πως μέσα σε λίγες μέρες το βιβλίο έγινε best seller.

Αντώνης Νικοπολίδης: Η σπάνια εμφάνιση με την εντυπωσιακή σύζυγό του, Βάσω






Αντώνης Νικοπολίδης: Οι γιοι του τον έφτασαν στο ύψος

Ειδικότερα, ο διεθνής τερματοφύλακας έχει αποκτήσει τρία παιδιά, εκ των οποίων οι δύο γιοι του έχουν μεγαλώσει και έχουν φτάσει ήδη σε ύψος τον πατέρα τους.

Ο πρώην παλαίμαχος ποδοσφαιριστή «ανέβασε» στο instagram μία φωτογραφία από τότε που οι γιοι του ήταν μικρά παιδιά, αλλά και μία πρόσφατη φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#nikopolidisgang @giannis_nikopolidis @george_nikopolidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikopolidis Antonios (@nikopolidisa71) στις


Πηγή

Διαβάστε επίσης: