Μεγάλωσε, άσπρισαν τα γένια του: Ούτε η Ρούλα Βροχοπούλου δεν γνωρίζει σήμερα τον Φραν, θεαματική η αλλαγή του

December 3, 2022

Μεγάλωσε, άσπρισαν τα γένια του: Ούτε η Ρούλα Βροχοπούλου δεν γνωρίζει σήμερα τον Φραν, θεαματική η αλλαγή του


Διαφ.

Η Ρούλα Βροχοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωί της Πέμπτης στον Alpha. Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια του Wall αναφέρθηκε στον μεγάλο της έρωτα, Φραν και την προδοσία που αισθάνθηκε σε προσωπικό επίπεδο.



Ειδικότερα, η Ρούλα Βροχοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ».

«Τον αγάπησα αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε ‘θα σε κάνω βασίλισσα’ αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, ότι έχει παντρευτεί, ότι έχει οικογένεια και τρία παιδάκια. Να είναι καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου. Τέταρτο σύζυγο; Ούτε για αστείο. Ανέκδοτο είναι αυτό;» πρόσθεσε, επίσης, η Ρούλα Βροχοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Ζωή Πανονίδου: Η κόρη της Μαρίας Λεκάκη έγινε 17, είναι μία κούκλα και θυμίζει τη μαμά της στα νιάτα της

«Εγώ ήμουν Ανατολίτισσα. Μου άρεσε να πλένω τα πόδια του άντρα όταν έρχεται απ’ τη δουλειά, να του κόβω τα νύχια. Να του κάνω μασάζ. Όλα αυτά τα ‘κανα και στον Φραν αλλά… δεν το εκτίμησε. Ας είναι καλά. Έκανα τρεις γάμους και έπεσαν και οι τρεις στο κενό. Απέτυχα στο πιο δυνατό κομμάτι της ζωής: την οικογένεια. Έχω απέραντη και αφόρητη μοναξιά» κατέληξε.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ψάξαμε και βρήκαμε τα social του Φραν ο οποίος είναι ενεργός και σήμερα διατηρεί δικό του αλουμινάδικο στην Αθήνα και έχει τρία παιδιά!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: