Η Μαίρη Χρονοπούλου πήγε σε… λάθος κηδεία: «Κάθομαι, σκουπίζω τα δάκρυά μου και με ρωτά μία ξέρατε τον Θανασάκη;»

December 3, 2022

Η Μαίρη Χρονοπούλου πήγε σε… λάθος κηδεία: «Κάθομαι, σκουπίζω τα δάκρυά μου και με ρωτά μία ξέρατε τον Θανασάκη;»


Διαφ.

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Cosmote Tv και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου αφηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό στην ταινία «Ορατότης Μηδέν», όπου η ίδια χρειάστηκε να βρεθεί σε μία ξένη κηδεία για γυρίσματα. Παράλληλα περιέγραψε και το πώς θα ήθελε να φύγει από τη ζωή.

Αποσπάσματα της συνέντευξής της προβλήθηκαν από την εκπομπή «Ελένη».

«Εκεί είχε μια αστεία στιγμή στη σκηνή της κηδείας του θείου μου, όπου ο Φίνος δεν πλήρωνε κομπάρσους για μια μεγαλόπρεπη κηδεία ανάλογη της οικογενείας που ήμουν. Βαμμένη εγώ και περιμέναμε μια καλή κηδεία να «κολλήσω». Ο Κουτσομύτης βλέπει να έρχεται μια κηδεία αρχοντική και μου λέει όρμα. Μπαίνω στην πρώτη σειρά των συγγενών, κάθομαι, παίρνω ένα μαντηλάκι και σκουπίζω τα δάκρυά μου. Με ρωτά μία τον ξέρατε τον Θανασάκη; Λέω πάρα πολύ καλά. Λέω θα με μπαγλαρώσουν, που μπήκα στους συγγενείς. Ευτυχώς προχωρήσαμε, στρίψαμε και το έβαλα στα πόδια κι έφυγα. Δεν έχω νιώσει πιο δύσκολα στη ζωή μου. Σε ξένη κηδεία να ενταχθώ στην πρώτη σειρά των συγγενών» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Μυστήριος θάνατος 34χρονου: Η γυναίκα του μπήκε σπίτι και «πάγωσε», ήταν νεκρός με μαύρη σακούλα στο κεφάλι

«Δεν θέλω να γεράσω πολύ. Να μην φτάσω στο DNA των θηλυκών της οικογενείας μου. Είναι τραγικό. Η μαμά μου «έφυγε» 107, η γιαγιά μου νέα λένε 99,5, η προγιαγιά μου, που την πρόλαβα, 106. Δε θέλω αυτό το φρικτό μάκρεμα της ζωής μου. Καθόλου. Θέλω να έχω ένα καλό τέλος, ήρεμο και σύντομο. Να μην πολυγεράσω. Σιχαίνομαι τα γεράματα. Θα μου πεις δεν είσαι μεγάλη; Είμαι. όμως προσπαθώ να μην είμαι» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: