Σοφία Αλιμπέρτη: Στόλισε για τα Χριστούγεννα το σπίτι της στην Πάρο με ελάχιστα χρήματα και είναι πανέμορφο

December 3, 2022

Σοφία Αλιμπέρτη: Στόλισε για τα Χριστούγεννα το σπίτι της στην Πάρο με ελάχιστα χρήματα και είναι πανέμορφο



Σε εορταστικό κλίμα μπήκε η Σοφία Αλιμπέρτη καθώς στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στην Πάρο.



Η ηθοποιός υιοθέτησε έναν πρωτότυπο και οικονομικό στολισμό που έδωσε μια άλλη νότα στους χώρους του artistic σπιτιού της στην Πάρο με τη μαγική θέα στη θάλασσα, το οποίο μας έδειξε πριν από λίγους μήνες.

Εκτός από τον στολισμό των εσωτερικών χώρων με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα στολίδια, η ηθοποιός δημιούργησε προσωπικά της στολίδια στα παράθυρα.

Συγκεκριμένα η Σοφία Αλιμπέρτη ζωγράφισε τις τζαμαρίες του σπιτιού της με ειδικό μαρκαδόρο – κιμωλία, δημιουργώντας υπέροχα σχέδια. Επίσης διευκρίνισε ότι ο συγκεκριμένος μαρκαδόρος φεύγει εύκολα από το τζάμι, με ένα μονάχα βρεγμένο πανί.

Η ηθοποιός τόνισε: «Μου κάνετε ερωτήσεις και οφείλω να σας απαντήσω. Λοιπόν… είναι μαρκαδόρος κιμωλίας και βγαίνει εύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Τον βρίσκετε σε βιβλιοπωλεία συνήθως. Εγώ παίρνω ιδέες από το Pinterest αλλά νομίζω ότι παντού μπορείτε να βρείτε ωραίες εικόνες!!! Χαίρομαι παρά πολύ που σας άρεσε και θα ήθελα να μου στείλετε φωτό μόλις το κάνετε!!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας!!!????????????????».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Aliberti (@sofoufou)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: