Μυστήριος θάνατος 34χρονου: Η γυναίκα του μπήκε σπίτι και «πάγωσε», ήταν νεκρός με μαύρη σακούλα στο κεφάλι

December 3, 2022

Μυστήριος θάνατος 34χρονου: Η γυναίκα του μπήκε σπίτι και «πάγωσε», ήταν νεκρός με μαύρη σακούλα στο κεφάλι


Διαφ.

Η γυναίκα του τον βρήκε νεκρό με μια μαύρη σακούλα στο κεφάλι – Είπε ψέματα στην αστυνομία;



Αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε μια γυναίκα, η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της βρήκε τον σύζυγό της με μια μαύρη πλαστική σακούλα τυλιγμένη στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 39χρονη Meiling άφησε μόνο στο σπίτι τον επί δέκα χρόνια 34χρονο σύζυγο της Jonathan Stock, με στόχο να πάει τα παιδιά στο σχολείο της επαρχίας Battambang. Έτσι, έφυγε το πρωί της Τετάρτης (30/11) και επέστρεψε μετά από τρεις ώρες, εφόσον στο ενδιάμεσο είχε κάνει μια στάση στην αγορά για να φάει. Τότε, αντίκρισε το άψυχο σώμα του, ενώ φορούσε μια μαύρη σακούλα.

«Ξύπνησα τα παιδιά μου και πήγαμε στο σχολείο. Ο άντρας μου όμως, ζήτησε να κοιμηθεί περισσότερο. Μετά το σχολείο πήγα να φάω χυλοπίτες στην αγορά. Όταν έφτασα σπίτι γύρω στις 9:20 π.μ., είδα τον άντρα μου νεκρό στην πόρτα», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η 39χρονη κατέθεσε αντικρουόμενα στοιχεία, αφού αρχικά υποστήριξε ότι ο σύζυγός της κοιμόταν όταν έφυγε εκείνη από το σπίτι, ενώ στη συνέχεια είπε πως είχε ξυπνήσει και ετοίμαζε τηγανίτες. Μάλιστα, γείτονες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν «συχνά σε σύγκρουση» και πως είχαν μια έντονη «διαφωνία» το προηγούμενο βράδυ.

Αρχικά, οι αρχές θεώρησαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, όπως πλέον ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, όπως και μια καρδιακή προσβολή που είχε πάθει πρόσφατα ο 34χρονος, ενώ ζητούν να καταθέσουν περισσότεροι μάρτυρες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: