«Χαμός» στον αέρα με την Αγγελική Νικολούλη: Ξεσπάθωσε με μήνυμα-"σοκ" τηλεθεατή – «Όχι, στο Τούνελ αυτά, όχι»

December 3, 2022

«Χαμός» στον αέρα με την Αγγελική Νικολούλη: Ξεσπάθωσε με μήνυμα-“σοκ” τηλεθεατή – «Όχι, στο Τούνελ αυτά, όχι»


Διαφ.

Η Αγγελική Νικολούλη ενοχλήθηκε από ένα μήνυμα που έλαβε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ“, χθες, Παρασκευή, βράδυ.



Με την απαγωγή παιδιού ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη και το “Φως στο Τούνελ”

Ειδικότερα, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας, την κάλεσαν να διαβάσει ένα μήνυμα για υπόθεση που αφορά σε απαγωγή παιδιού και η Αγγελική Νικολούλη αφού κοντοστάθηκε και το διάβασε, κοίταξε την κάμερα και υπογράμμισε ενοχλημένη «ξέρω ότι, όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέματα με απαγωγή παιδιών, κάτι πάει στραβά και δεν θέλετε την δημοσιότητα. Έτσι; Γίνεται μια εμπλοκή, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ για αυτό που μου λέτε».

Η έντονη ενόχληση της Αγγελικής Νικολούλη

Και συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη «θα πάμε τώρα σε ένα διάλειμμα, αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι συμβαίνει αυτό! Εντάξει; Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα! Για ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως καταγγέλλεται, από ομάδα ανθρώπων. Γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όχι! Στο Τούνελ όχι. Εντάξει; Σε ένα διάλειμμα θέλω να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε! Πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα».

Ενοχλημένη η Αγγελική Νικολούλη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: