Χάρης Βαρθακούρης: «Η Αντελίνα με έβαλε να το κάνω ενώ ξέρει από τι πάσχω, κι εγώ υπάκουσα σαν καλός σύζυγος»

December 3, 2022

Χάρης Βαρθακούρης: «Η Αντελίνα με έβαλε να το κάνω ενώ ξέρει από τι πάσχω, κι εγώ υπάκουσα σαν καλός σύζυγος»


Διαφ.

Ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα και τις δύο κόρες τους μπήκαν σε γιορτινό κλίμα και στόλισαν το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους.Ο Χάρης Βαρθακούρης τοποθέτησε το αστέρι στην κορυφή του δέντρου

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας είναι εντυπωσιακό, με αμέτρητα πολύχρωμα και ιδιαίτερα στολίδια, ενώ το πιο ψηλό σημείο κοσμεί ένα μεγάλο αστέρι, το οποίο τοποθέτησε ο τραγουδιστής.

Ωστόσο, για εκείνον ήταν λίγο «επικίνδυνες αποστολές», όπως ο ίδιος περιέγραψε μετά μέσα από ένα ποστ στα social media και κατήγγειλε τη γυναίκα του, Αντελίνα.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

«Καλό Δεκέμβριο σε όλους
(αφού δεν πρόλαβα να πω εχθες καλό μήνα)

Λοιπόν αυτές τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες τις τράβηξε η γυναίκα μου εχθές ενώ έβαζα το αστέρι στην κορυφή του δέντρου μας και ανέβασε (την πρώτη) story… αλλά μου αρέσουν και είπα να τις κάνω post για να μείνουν στην ιστορία.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να την καταγγείλω που ενώ ξερει ότι πάσχω από υψοφοβία (για να μην πω για τα «σακατεμένα»/εγχειρισμένα γόνατά μου) με υποχρέωσε, με κίνδυνο της σωματικής (και ψυχικής) ακεραιότητάς μου, να σκαρφαλώσω στην ετοιμόρροπη σκάλα προκειμένου να ολοκληρωθεί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του δέντρου!

Ως υπόδειγμα ανδρός και συζύγου, υπάκουσα χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Στην πρώτη φωτό το τοποθετώ, στη δεύτερη καμαρώνω τους καρπούς των κόπων μου.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Υγεία most of all ❤️????»

Χάρης Βαρθακούρης χριστουγεννιάτικο δέντρο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: