Η 40χρονη «Μήδεια» που οδήγησε στο θάνατο τις τρεις κόρες της και ο σύζυγός της την συγχώρεσε

December 4, 2022

Η 40χρονη «Μήδεια» που οδήγησε στο θάνατο τις τρεις κόρες της και ο σύζυγός της την συγχώρεσε


Διαφ.

Γυναίκα σκότωσε τα τρία της παιδιά στη Νέα Ζηλανδία και ο σύζυγός της μέσα από επιστολή που διάβασε στην αγρυπνία έδειξε να την συγχωρεί.



Ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2021, όταν ο πατέρας των τριών παιδιών επιστρέφει στο σπίτι και έρχεται αντιμέτωπος με μία αποτρόπαια εικόνα, καθώς οι τρεις κόρες του κείτονταν νεκρές, ενώ στην αυλή του σπιτιού βρισκόταν η 40χρονη μητέρα και σύζυγός του Λόρεν Ντίκασον σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πλρηφοορίες, τον περασμένο Αύγουστο το ζευγάρι μετακόμιζε στη Νέα Ζηλανδία, καθώς ζούσαν εδώ και χρόνια στην Πρετόρια στην Αφρική όπου εργαζόταν και οι δύο στο νοσοκομείο της πόλης. Η μητέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναζητούσε πληροφορίες στο διαδίκτυο για ψυχικές ασθένειες και την κατάθλιψη.

Νέα Ζηλανδία: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία με την 40χρονη

Την ίδια μέρα η γυναίκα οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική, ενώ της απήγγειλαν κατηγορίες για τον θάνατο των τριών κοριτσιών ηλικίας 6 και 2 ετών οι δίδυμες. Η τοπική κοινωνία δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πώς η 40χρονη οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο, την στιγμή που μάλιστα είχε δώσει τεράστια μάχη να αποκτήσει τα τρία κορίτσια.

Άφησε στη σερβιτόρα 36€ φιλοδώρημα και ένα σημείωμα, όταν αυτή το διάβασε ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο μαγαζί

Η ίδια η Λόρεν μάλιστα τον περασμένο Μάιο σε ανάρτηση στα social media έγραψε για την 15η επέτειο του γάμου της με τον σύντροφό της: «δημιουργήσαμε πραγματικά μία όμορφη οικογένεια και περάσαμε πολλές καλές στιγμές μαζί, μακάρι τα επόμενα χρόνια να είναι πιο ευλογημένα, πιο χαρούμενά και τα παιδιά να μας αφήσουν να κοιμηθούμε κάποια μέρα».

Ο πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών συγχωρεί την σύζυγό του – Τι αναφέρει στην επιστολή

Μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία των κοριτσιών, στην αγρυπνία που διοργανώθηκε από φίλους και γείτονες στη Νέα Ζηλανδία, ο πατέρας διάβασε το γράμμα που έγραψε και στο οποίο στην ουσία συγχωρεί την σύζυγό του και την δολοφονία των παιδιών τους και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Οι τρεις άγγελοι δεν είναι πια κοντά μας, την απώλεια αυτή θα την κουβαλάω για την υπόλοιπη ζωή μου, προσευχηθείτε σας παρακαλώ και για την Λόρεν καθώς ειλικρινά πιστεύω ότι είναι κι αυτή θύμα της τραγωδίας, εγώ την έχω ήδη συγχωρήσει και σας παροτρύνω να κάνετε το ίδιο. Μην ξεχνάτε να αφήνετε τα παιδιά σας ελεύθερα να παίζουν και να γελούν όσο μπορούν».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: