Λίγο μετά τον γάμο, μαθεύτηκαν και τα ευχάριστα: Τρισευτυχισμένοι Δρούγκα – Θεοδωρόπουλος, κάνουν το επόμενο βήμα

December 5, 2022

Λίγο μετά τον γάμο, μαθεύτηκαν και τα ευχάριστα: Τρισευτυχισμένοι Δρούγκα – Θεοδωρόπουλος, κάνουν το επόμενο βήμα


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Λίνα Δρούγκα, καθώς παντρεύτηκε για δεύτερη φορά.



Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Open παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της και επιχειρηματία, Σπύρο Θεοδωρόπουλο στην οικία του στο Κεφαλάρι. Η τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και το παρών έδωσαν μόνο τα παιδιά τους και οι κουμπάροι τους.

Εκείνος έχει δυο παιδιά, ηλικίας 25 και 30 ετών από ισάριθμους προηγούμενους γάμους και εκείνη έναν γιο τον Άλκη από τον γάμο της με τον πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega και νυν διευθυντή ενημέρωσης του Open, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΘΕΜΑ», ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος και η Λίνα Δρούγκα συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα κάλεσμα πριν περίπου τρία χρόνια.

Παρόλο που τότε έμειναν σε μια τυπική συζήτηση, οι κοινωνικοί τους δρόμοι τους έφερναν ολοένα πιο κοντά, με αποτέλεσμα η αμοιβαία συμπάθεια να εξελιχθεί σε έρωτα και αυτός με τη σειρά του στην ένωση, αρχικά με τον πολιτικό τους γάμο τη Δευτέρα 21/11 σε μια πολύ κλειστή τελετή.

Ο θρησκευτικός γάμος και γαμήλιο πάρτι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γαμήλιο ταξίδι δεν υπάρχει στα πλάνα του ζεύγους άμεσα, υπάρχουν όμως ο θρησκευτικός γάμος και το μεγάλο πάρτι για τους φίλους τους, που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε λίγους μήνες.

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρό ένα αγοράκι μέσα στο σχολείο, έγινε έκρηξη και εκσφενδονίστηκε πάνω του η πόρτα

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά τον πολιτικό γάμο τους θα ακολουθήσει η πιο ανοιχτή θρησκευτική τελετή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι κοντινοί τους άνθρωποι υπογραμμίζουν ότι εκτός από τον έρωτα και την αγάπη, το ζευγάρι μοιράζεται κοινές αξίες αλλά και τον ίδιο «ηθικό κώδικα» που επιβάλλει τη διακριτικότητα στην ιδιωτική του ζωή.

Ο Θεοδωρόπουλος στον επαγγελματικό του βίο, έχει διακριθεί για τις εξαιρετικά συμφέρουσες συμφωνίες του, που τον… απογείωσαν επιχειρηματικά. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τις εταιρείες «Chipita», «Vivartia», «Νίκας», «ΙΟΝ» και πολλές άλλες.

Ο «Mr Chipita», όπως ακόμη αποκαλείται, είναι ο άνθρωπος που έχει σφραγίσει με την παρουσία και τη δράση του τον ευρύτερο χώρο των τροφίμων περισσότερο ίσως από οποιονδήποτε άλλον. Είναι επίσης εκείνος που κυριολεκτικά έμαθε τον πλανήτη να τρώει ελληνικό κρουασάν!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: