Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρό ένα αγοράκι μέσα στο σχολείο, έγινε έκρηξη και εκσφενδονίστηκε πάνω του η πόρτα

December 5, 2022

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρό ένα αγοράκι μέσα στο σχολείο, έγινε έκρηξη και εκσφενδονίστηκε πάνω του η πόρτα


Διαφ.

Έκρηξη σημειώθηκε σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου στις Σέρρες το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12), με αποτέλεσμα δύο παιδιά να τραυματιστούν ελαφρά και άλλο ένα να έχει εντοπιστεί στο χώρο χωρίς τις αισθήσεις του.



Η έκρηξη σημειώθηκε από άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Άμεσα έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο και παρέλαβε τα δύο ελαφρά τραυματισμένα παιδιά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη στο λεβητοστάσιο έγινε την ώρα του διαλείμματος. Η μεταλλική πόρτα πετάχτηκε 30 μέτρα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο 12χρονο παιδί και να το τραυματίσει θανάσιμα. Ασθενοφόρο παρέλαβε το παιδί και το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 11 ετών, αντίστοιχα, έχουν τραυματιστεί ελαφρά και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Σερρών.

Ο χώρος του 9ου δημοτικού σχολείου είναι αποκλεισμένος από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το infonews24, στο σημείο έχουν σπεύσει επίσης και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης, αλλά και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Γιάννης Καραβασίλης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: