Ξεψύχησε μόνη & αβοήθητη: Τραγικό τέλος στη Λαμία, πήγαν στο σπίτι και την βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της

December 5, 2022

Ξεψύχησε μόνη & αβοήθητη: Τραγικό τέλος στη Λαμία, πήγαν στο σπίτι και την βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της



Τραγωδία στη Λαμία: Τραγικό τέλος για μία 82χρονη στη Λαμία, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας (5 Δεκεμβρίου), μέσα στο σπίτι όπου διέμενε, κοντά στην κεντρική οδό της Γεωργίου Πλατή. Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε μόνη και αβοήθητη στο σπίτι της.



Τραγωδία στη Λαμία: Εντοπίστηκε από κοινωνική υπηρεσία

Την άτυχη γυναίκα επισκέπτονταν καθημερινά οι άνθρωποι του «Βοήθεια στο Σπίτι» και στην τελευταία τους επίσκεψη η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, από κάποιο παράθυρο κατάφεραν να δουν ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, ωστόσο δεν απαντούσε στα καλέσματά τους.

Ειδοποίησαν την αστυνομία και κατάφεραν να μπουν στο σπίτι από παράθυρο, διαπιστώνοντας ότι η γυναίκα ήταν νεκρή από ώρες. Η 82χρονη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και η μόνη βοήθεια που είχε, προερχόταν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Λαμίας που ανέλαβαν την προανάκριση, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θεωρείται βέβαιο ότι έφυγε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: