«Πάγωσε» η Νικολούλη με το τηλεφώνημα τα ξημερώματα: Ο άνδρας που έψαχνε στο Τούνελ βρέθηκε νεκρός

December 6, 2022

«Πάγωσε» η Νικολούλη με το τηλεφώνημα τα ξημερώματα: Ο άνδρας που έψαχνε στο Τούνελ βρέθηκε νεκρός



Εντοπίστηκε νεκρός ο 44χρονος, Παναγιώτης Κυριαζής, στο Άνω Νεόκαστρο Ναυπακτίας, ύστερα από τέσσερις μήνες εξαφάνισής του.



Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, βρισκόταν σε απόσταση διακοσίων μέτρων από εκεί όπου είχε εντοπιστεί λίγες ημέρες νωρίτερα από κυνηγούς τμήμα των οστών του και είχε σταλεί στην ιατροδικαστική της Πάτρας για εξέταση DNA. Στη σορό αναγνωρίστηκαν από συγγενείς τα παπούτσια και τα ρούχα του, ενώ οι συνθήκες θανάτου του ερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Την περασμένη Παρασκευή μέσω της εκπομπής ”Φως στο τούνελ”, η Αγγελική Νικολούλη είχε απευθύνει έκκληση στους κυνηγούς της περιοχής να επικοινωνήσουν με τις Αρχές αν εντοπίσουν κάτι που ενδεχομένως να παραπέμπει στον αγνοούμενο.

«Ελπίζω τα οστά να μην ανήκουν στον Παναγιώτη μας…»

Συντετριμμένη η αδελφή του 44χρονου, Αθηνά, είχε μιλήσει στην εκπομπή μη θέλοντας να πιστέψει πως τα οστά που βρέθηκαν ανήκουν στον αδελφό της: «Έμαθα ότι βρέθηκαν οστά στην περιοχή που χάθηκε ο αδελφός μου. Η αστυνομία με κάλεσε, αλλά επειδή δε με βρήκαν, πήραν τον άλλο μου αδελφό. Μέχρι να επιστρέψω εγώ από εκεί που ήμουν, είχαν ήδη πάρει δείγμα DNA από τη μητέρα μου.

Τραγωδία στις Σέρρες: Αυτό το… λάθος έγινε και έσκασε ο λέβητας, οργή και θρήνος για το νεκρό 11χρονο μαθητή

Το ίδιο βράδυ πήγα από το Τμήμα για να μάθω κάτι παραπάνω και μου είπαν ότι έχουν ήδη σταλεί για ταυτοποίηση. Το μυαλό μας πάει στον Παναγιώτη, γιατί το μέρος που χάθηκε είναι δύσβατο για να πάει κάποιος άλλος περιπατητής εκεί.

Ψάξανε τη γύρω περιοχή, αλλά δε βρήκαν κάτι άλλο, πιθανόν να μεταφέρθηκαν από κάποιο άγριο ζώο στο σημείο. Στη μητέρα μας πάντως δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Εύχομαι να μην είναι ο αδελφός μου.»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: