Πήραν το νόμο στο χέρια τους: Αδέρφια σκότωσαν στο ξύλο τον πατέρα τους γιατί κακοποιούσε την 9χρονη αδερφή τους

December 6, 2022

Πήραν το νόμο στο χέρια τους: Αδέρφια σκότωσαν στο ξύλο τον πατέρα τους γιατί κακοποιούσε την 9χρονη αδερφή τους



Τρεις έφηβοι, εκ των οποίων δύο αδέλφια, κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία ενός 42χρονου άνδρα, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την κόρη του και ετεροθαλή αδερφή των δύο.



Ειδικότερα, τα αδέρφια Alexandro και Christian Trevino, 18 και 17 ετών, φέρεται ότι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον πατριό τους, Gabriel Quintanilla, 42 ετών, καθώς φέρεται να κακοποίησε την ετεροθαλή αδερφή τους, όπως αναφέρει η αστυνομία στο Φαρ του Τέξας, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 18χρονος Χουάν Εντουάρντο Μελέντεζ.

Το πτώμα του 42χρονου βρέθηκε από έναν αγρότη, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές, με αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος του ΜακΚάλεν να σπεύδουν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο άτυχος άνδρας είχε σημάδια σοβαρού τραύματος και είχε χτυπηθεί με μεταλλικό αντικείμενο, σύμφωνα με το MyRGV News.

Η εννιάχρονη κόρη του ειδοποίησε κάποιον, στις 20 Ιανουαρίου, ότι την είχε «αγγίξει ανάρμοστα» και η αστυνομία επεσήμανε ότι για τον άνδρα είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα για κακοποίηση ενός άλλου παιδιού.

Οι τρεις έφηβοι επιτέθηκαν τρεις φορές στον 42χρονο

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 23 Ιανουαρίου, ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας του Φαρ, Χουάν Γκονζάλες, υπογράμμισε πως «όταν τα αδέρφια Alexandro και Christian το έμαθαν, ξεμπρόστιασαν τον πατριό τους μπροστά σε άλλους κατοίκους και ακολούθησε σωματική διαμάχη μεταξύ των τριών. Ο Quintanilla έφυγε από την τοποθεσία με τα πόδια… Ο Christian Trevino τρέχει, κυνηγώντας το θύμα και τον βρίσκει έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων πιο νότια κάτω από το δρόμο. Συμβαίνει μια δεύτερη επίθεση εκεί και ο Alexandro Trevino και ο οδηγός ενός κόκκινου Dodge Charger, τον οποίο έχουμε αναγνωρίσει ως τον Juan Gonzalez Melendez, τον προλαβαίνουν και συμμετέχουν ξανά σε μια επίθεση κατά του θύματος σε εκείνο το σημείο».

«Σήμερα στην πόλη μας σκοτείνιασε νωρίς για τον χαμό του Βασίλη»: Θρήνος στις Σέρρες για τον 11χρονο μαθητή

Οι τρεις έφηβοι έφυγαν από τη σκηνή, άλλαξαν οχήματα και αναζήτησαν ξανά τον Quintanilla, τον οποίο βρήκαν να περπατά μόνος κατά μήκος ενός δρόμου. Τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε μια τρίτη επίθεση και ο 42χρονος τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, ενός λευκού Ford F-150, ενώ ήταν ακόμα ζωντανός παρά τα χτυπήματα.

Στη συνέχεια, οι ύποπτοι οδήγησαν σε μια περιοχή στο Μακάλεν, όπου ο άτυχος άνδρας αφέθηκε σε ένα χωράφι, με τις Αρχές να πιστεύουν ότι ήταν ακόμα ζωντανός σε εκείνο το σημείο.

Οι τρεις έφηβοι εγκατέλειψαν την περιοχή, αφού εγκατέλειψαν το θύμα.

Τρεις έφηβοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: