Πατέρας ενός παιδιού 1,5 ετών: Αυτός είναι ο 16χρονος που δίνει μάχη για τη ζωή του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

December 7, 2022

Πατέρας ενός παιδιού 1,5 ετών: Αυτός είναι ο 16χρονος που δίνει μάχη για τη ζωή του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης


Διαφ.

Πατέρας 16χρονου Ρομά: Οργισμένοι είναι οι συγγενείς του 16χρονου που δίνει μάχη για τη ζωή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.



Πατέρας 16χρονου Ρομά: Οργισμένοι οι συγγενείς

Ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του. Το κλίμα στη Θεσσαλονίκη είναι τεταμένο, με τους συγγενείς να αγωνιούν για την έκβαση της υγείας του 16χρονου, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού 1,5 ετών.

Ο 16χρονος, ο οποίος το πρωί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν να λένε πως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, δεδομένου ότι δεν παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το STAR και η Ραλλιώ Λεπίδου.

Πατέρας 16χρονου Ρομά: «Τον μεγάλωσα με τη φτώχεια μου»

Οι γονείς προσήλθαν στα Δικαστήρια για να δηλώσουν παράσταση κατηγορίας. Σε δηλώσεις τους, ζητούν «δικαιοσύνη» για τον πυροβολισμό του παιδιού τους. Σύμφωνα με το voria.gr, η μητέρα και ο πατέρας του προσήλθαν, συνοδεία του δικηγόρου τους Θεόφιλου Αλεξόπουλου, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας και να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, στρεφόμενοι κατά του αστυνομικού που πυροβόλησε το παιδί τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: