"Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά": Συγκινεί ο αποχαιρετισμός 20χρονης influencer λίγο πριν φύγει από τη ζωή

December 7, 2022

“Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά”: Συγκινεί ο αποχαιρετισμός 20χρονης influencer λίγο πριν φύγει από τη ζωή


Διαφ.

20χρονη με καρκίνο: Με ένα συγκινητικό βίντεο αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της μία 20χρονη influencer με σπάνια μορφή καρκίνου, αποκαλύπτοντας ότι τα συμπτώματά της έχουν επιδεινωθεί και βρίσκεται στο τέλος της ζωής της.



20χρονη με καρκίνο: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η Έλενα Χουέλβα, η οποία έχει περισσότερους από 615.000 ακόλουθους στο Instagram, διαγνώστηκε το 2016 με μία σπάνια μορφή καρκίνου των οστών που ονομάζεται σάρκωμα Ewing. Έχει γίνει σύμβολο, καθώς τα τελευταία χρόνια καταγράφει τον αγώνα της με την ασθένεια και τον μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

20χρονη με καρκίνο

Την Κυριακή όμως, η Έλενα, η οποία ζει στην Ισπανία, αποχαιρέτησε τους ακόλουθούς της, αποκαλύπτοντας ότι η υγεία της έχει επιδεινωθεί. Σε ανάρτησή της λοιπόν, και εμφανώς συγκινημένη, εξήγησε ότι τα «πράγματα δεν πηγαίνουν καλά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴇʟᴇɴᴀ ʜᴜᴇʟᴠᴀ (@elenahuelva02)

Ξαπλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου με σωληνάκια στο σώμα της, η 20χρονη είπε χαρακτηριστικά: «Ο καρκίνος εξαπλώθηκε και στην τραχεία μου, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο, όπως ξέρετε, γιατί από εκεί αναπνέουμε. Δεν χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα. Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί πάλεψα και πέτυχα αυτό που ήθελα, να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη για την ασθένεια».

Τραγωδία με νέο ξαφνικό θάνατο στη Λάρισα: Μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν νεκρό 42χρονο άνδρα

Εξήγησε ότι ήλπιζε πως δεν θα χρειαζόταν ποτέ να κάνει αυτό το βίντεο, αλλά πρόσθεσε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω ήδη κερδίσει. Με όλη την αγάπη και τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου, έχω ήδη κερδίσει. Στο τέλος της ημέρας, η ζωή είναι να ζεις και να κάνεις αναμνήσεις με τους ανθρώπους και έχω κάνει πολλές με πολλούς υπέροχους ανθρώπους, και πολλά άλλα πράγματα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη στοργή που πάντα μου δίνατε. Σας αγαπώ».

20χρονη με καρκίνο

20χρονη με καρκίνο: «Πηγή έμπνευσης για όλους»

Το βίντεο έγινε viral με πάνω από 600.000 likes και πολλοί από τους ακόλουθούς της κατέκλυσαν την ενότητα των σχολίων με μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Ένας μάλιστα, τη χαρακτήρισε «πρωταθλήτρια», ενώ ένας άλλος την αποκάλεσε «έμπνευση για όλους» και την επαίνεσε για τη δύναμή της.

20χρονη με καρκίνο

Η τραγική ιστορία της 20χρονης έχει τραβήξει την προσοχή και πολλών Ισπανών διασήμων, όπως η ηθοποιός Ana Obregón, της οποίας ο γιος πέθανε από την ίδια πάθηση, η τηλεπαρουσιάστρια Sara Carbonero και ο τραγουδιστής Manuel Carrasco.

Διαβάστε επίσης: