Καλλονή μελαχρινή, αθλήτρια του βόλεϊ: Η "άγνωστη" κόρη του Στέλιου Ρόκκου, άνετα κέρδιζε την 1η θέση στο GNTM

December 8, 2022

Καλλονή μελαχρινή, αθλήτρια του βόλεϊ: Η “άγνωστη” κόρη του Στέλιου Ρόκκου, άνετα κέρδιζε την 1η θέση στο GNTM


Διαφ.

Δέσποινα Ρόκκου: Αν και συνήθως κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το πρόσωπό του λάμπει όταν καλείται να μιλήσει για τα παιδιά του.



Δέσποινα Ρόκκου: Η “άγνωστη” κόρη του τραγουδιστή

Πρόσφατα, η κόρη του τραγουδιστή, Δέσποινα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο και τους είδαμε να ποζάρουν μαζί. Η νεαρή δεσποινίδα Ρόκκου, η οποία είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου στο οποίο σπούδασε πολιτικές επιστήμες, έχει κάνει πολλές φορές την οικογένειά της και ειδικότερα τον πατέρα της περήφανους, καθώς εκτός από το γεγονός ότι έχει ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία τις σπουδές της, έχει καταφέρει και να ξεχωρίζει στις αθλητικές της επιδόσεις.

Δέσποινα Ρόκκου

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα είναι και αθλήτρια του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ και λατρεύει τον αθλητισμό. Μάλιστα, συχνά συμμετέχει σε μεγάλες η μικρότερες αθλητικές διοργανώσεις, καταφέρνοντας να κερδίσει μετάλλια καθώς έχει μεγάλη αγάπη για τα συγκεκριμένα αθλήματα.

Σε κακή κατάσταση η Χαρά Παππά: “Πονάω τόσο που δε μπορώ να κάνω τίποτα. Χθες για άλλη μια φορά υπέφερα”

Δέσποινα Ρόκκου

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση, μπορεί να μη μοιάζει πολύ με τον μπαμπά της, όμως διαθέτει μια πανέμορφη παρουσία, έχοντας πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά της μαμάς της.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Δέσποινα Ρόκκου

Δέσποινα Ρόκκου

Δέσποινα Ρόκκου

Δέσποινα Ρόκκου

Σε παλαιότερη συνέντευξή, ο Στέλιος Ρόκκος είχε δηλώσει: «Είναι πολλά για τα οποία μετανιώνω. Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος πατέρας. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Η δουλειά και ότι είμαι όπου να ‘ναι… Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα ταλέντο και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό, δεν μπορεί να είναι καλός σε τίποτα άλλο. Τώρα τα παιδιά μου δεν με χρειάζονται, έχουν τις ζωές τους. Όταν με χρειάζονταν δεν είχα χρόνο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: