Η φώτο τα λέει… όλα: Αυτή είναι η πραγματική σχέση της Βανδή με τον σύντροφο της Μελίνας, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

December 10, 2022

Η φώτο τα λέει… όλα: Αυτή είναι η πραγματική σχέση της Βανδή με τον σύντροφο της Μελίνας, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη


Διαφ.

Τις καλύτερες σχέσεις φαίνεται πως διατηρεί η Δέσποινα Βανδή με τον 34χρονο σύντροφο της κόρης της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.



Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ, η Μελίνα Νικολαΐδη είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και παρά την απόσταση που τους χωρίζει, περνάνε πολύ χρόνο μαζί.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν. Ωστόσο, μέσα από τα social media, τόσο της 18χρονης Μελίνας, όσο και της Δέσποινας Βανδή βλέπουμε πως οι σχέσεις του Αλέξανδρου με την τραγουδίστρια πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ο νεαρός είναι personal trainer και αρκετές φορές έχει προπονήσει μαμά και κόρη.

Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή άλλωστε λατρεύει την γυμναστική, μιας και την βοηθάει, παράλληλα με την διατροφή της, να διατηρεί το σώμα της σε φόρμα και να κρατά της σιλουέτα της καλλίγραμμη.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου γυμνάζεται, κάνοντας tag τον σύντροφο της Μελίνας.

Η Δέσποινα Βανδή πηγαίνει στο γυμναστήριο όπου δουλεύει ο personal trainer και κάνει pilates υπό την επίβλεψή του. Και αυτή, είναι δίχως αμφιβολία η καλύτερη απόδειξη πως οι δυο τους, έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: