«Πήγα κι εγώ στο Νοσοκομείο»: Οι ώρες αγωνίας της Τζούλιας Νόβα και η μεγάλη της ανησυχία

December 12, 2022

«Πήγα κι εγώ στο Νοσοκομείο»: Οι ώρες αγωνίας της Τζούλιας Νόβα και η μεγάλη της ανησυχία


Διαφ.

Επαφή με τον πρώην σύντροφό της διατηρεί η Τζούλια Νόβα παρά τον γάμο και το παιδί, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Xαμογέλα και Πάλι!».



H παρουσιάστρια αναφέρθηκε αρχικά στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε ο πρώην σύντροφός της, Γιάννης Μάρκου, ο οποίος δέχτηκε 16 μαχαιριές.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως αραιά και που έχουν επικοινωνία, καθώς εκτός από τη σχέση που είχαν στο παρελθόν, τους συνδέουν και τα σκυλάκια που είχαν μαζί.

«Αραιά και που μιλάμε. Είχα πάει να τον δω στο νοσοκομείο, τον είχα επισκεφθεί. Είχα δει ότι ανάρρωνε και ήταν καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Συμπλήρωσε μάλιστα: «Που και που θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο ή σε μηνύματα. Έχουμε και τα σκυλάκια που όσο να ‘ναι μας συνδέουν, οπότε… δεν γίνεται. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν παιδάκια μας, παρόλο που είναι ζωάκια».

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε, μόλις άκουσε για την περιπέτεια που είχε ο πρώην σύντροφός της.

«Λογικό δεν ήταν να ανησυχήσω για εκείνον;», είπε η Τζούλια Νόβα και παραδέχτηκε κλείνοντας πως θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, καθώς της έχει λείψει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: