Σπαλιάρας για Παπακαλιάτη: «Βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix, άλλο να είσαι ηθοποιός κι άλλο παραγωγός μιας σειράς»

December 12, 2022

Σπαλιάρας για Παπακαλιάτη: «Βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix, άλλο να είσαι ηθοποιός κι άλλο παραγωγός μιας σειράς»


Διαφ.

ο Γιάννης Σπαλιάρας αφήνει αινίγματα για την πιθανή συμμετοχή του στο All Star Survivor και αναφέρεται στην παρουσία του σε σειρά του Νέτφλιξ.
Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης.



«Καλή επιτυχία σε όλους, να το απολαύσουν και να γυρίσουν όλοι υγιείς. Θα το βλέπω, αλλά μια φορά ήταν αρκετή για εμένα», είπε αρχικά.

«Επιλέγω πράγματα που με γεμίζουν, που με κάνουν να αισθάνομαι δημιουργικός και τα κάνω με κέφι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι μόνο επειδή με πληρώνουν, το οποίο είναι και καλό και κακό. Αλλά για εμένα, το να περνάω καλά μέσα από τη δουλειά μου είναι πολύ σημαντικό», συμπλήρωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.



Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσθήκη του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Νέτφλιξ και τη δική του συμμετοχή σε σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας.

«Σίγουρα εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Nέτφλιξ, αλλά είναι διαφορετικό να είσαι σαν ηθοποιός με έναν μικρό ρόλο και πολύ διαφορετικό να είσαι παραγωγός και σκηνοθέτης μιας σειράς. Νομίζω ότι η επιτυχία του Χριστόφορου είναι μεγαλύτερη από τη δική μου κι ελπίζω να ανοίξει δρόμους και σε άλλους Έλληνες», σημείωσε κλείνοντας.





«Θα μου άνοιγαν όλο το πρόσωπο»: Η μάχη της Νεφέλης Γαβαλάκη με μορφή καρκίνου που δεν αντιμετωπίζεται στην Ελλάδα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: