«Είδα την Νικολούλη με τον Γεωργούλη στο μπαρ, έπαθα σοκ, μου κόπηκαν τα πόδια, δεν ήξερα τι να κάνω…»

December 15, 2022

«Είδα την Νικολούλη με τον Γεωργούλη στο μπαρ, έπαθα σοκ, μου κόπηκαν τα πόδια, δεν ήξερα τι να κάνω…»


Διαφ.

Για ένα απίστευτο περιστατικό με την Αγγελική Νικολούλη και τον Αλέξη Γεωργούλη μίλησε ο Αντώνης Στάμος στο «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Ο ηθοποιός εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και είπε χαρακτηριστικά:



«Έχω μεγάλο κόλλημα με την Αγγελική Νικολούλη από πολύ μικρή ηλικία, το οποίο συνεχίστηκε προφανώς και θα σας πω την ιστορία. Μεγαλώνοντας ήρθα στην Αθήνα, σπούδασα ηθοποιός, ξεκίνησα με κάποιες παραστάσεις και σε κάποια φάση αποφασίζουμε να κάνουμε επίσημη πρεμιέρα στην παράσταση Μαύρη Σαμπούκα, που φέτος κλείνουμε πέντε χρόνια. Έρχονται πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές. Κάνουμε την παράσταση και μετά κανονίζουμε να συνεχίσουμε σε ένα μπαράκι για να πιούμε ένα ποτό».

«Πηγαίνω στο καμαρίνι, αλλάζω, ντύνομαι, σενιαρίζομαι και βγαίνω έξω έτοιμος για να δεχθώ τα συγχαρητήρια. Πηγαίνω στο μπαρ, παίρνω μια μπύρα, βρίσκω την παρέα μου. Πάω ξανά στο μπαρ, παίρνω μια δεύτερη μπύρα, ξαναπηγαίνω στην παρέα μου. Στην τρίτη μπύρα, με το που γυρνάω, βλέπω σε ένα σταντ την Αγγελική Νικολούλη με τον Αλέξη Γεωργούλη», είπε ο Αντώνης Στάμος.

Στα «μαύρα» όλη Χαλκίδα: Αυτή είναι η 16χρονη Αναστασία που σκοτώθηκε σε τροχαίο, συντετριμμένοι οι γονείς

Όταν ο Αντώνης Στάμος συνάντησε την Αγγελική Νικολούλη

«Παθαίνω σοκ, μου κόβονται τα πόδια. Δεν την είχα δει ποτέ από κοντά, ήταν η πρώτη φορά που την είδα μετά από τόσα χρόνια και με τόση αγάπη που της έχω και δεν ήξερα τι να κάνω. Να πλησιάσω; Να πω κάτι; Ένα γεια; Να περιμένω να μου πει κάτι, συγχαρητήρια εκείνη; Δεν ήξερα.

Παρόλα αυτά εκείνη την ώρα που το σκέφτομαι, πάνω στην παράνοια, με κοιτάζει, την κοιτάζω, με βλέπει ότι την κοιτάζω, την βλέπω ότι με κοιτάζει και μου κάνει νόημα. Πλησιάζω και μου λέει η Αγγελική Νικολούλη «συγγνώμη νεαρέ, μπορώ να έχω ένα λευκό κρασί;». Εκείνη την ώρα μέσα μου… Τελείωσε, μηδέν! Το φοβερό είναι πως μπορεί να μην ήταν καν στην παράσταση και να ήταν τυχαία εκεί» πρόσθεσε ακόμα ο Αντώνης Στάμος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε το σχετικό video εδώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: