GNTM: Παροξυσμός στο Twitter για την επιστροφή της Χατζηπαντελή

December 20, 2022

Τον ημιτελικό του GNTM παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (20/12) και στον διαγωνισμό επέστρεψε η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έκανε έκπληξη στην τελική πεντάδα στην Ρώμη, για να ενθαρρύνει τα μοντέλα και να δει την εξέλιξή τους. Το διάσημο μοντέλο με την εκρηκτική προσωπικότητα επέστρεψε μετά τις auditions ως η τελευταία guest κριτής του ημιτελικού του GNTM και τα σχόλια στο Twitter πήραν… φωτιά. Το μοντέλο με το μονόφρυδο που δεν διστάζει να πει την άποψή της, φάνηκε ότι έλειψε στο τηλεοπτικό κοινό, αν κρίνει κανείς από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter.


Διαφ.

Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι συνέβη στο γύρισμά της στην Ρώμη, με συνέπεια η Σοφία Χατζηπαντελή να αποχωρήσει από το GNTM με πικρία, κάνοντας unfollow την Βίκυ Καγιά στο Instagram αλλά και γράφοντας αιχμηρές ατάκες για την κριτική επιτροπή στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by sophia ☠️???? (@sophiahadjipanteli)

«Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχω κάνει κάποιον unfollow επειδή υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας, κάποιο… δράμα. Δείτε πώς θα απαντήσω, δείτε πόσους ακολουθώ, είναι πολλοί, οπότε για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος», είχε σχολιάσει όλο νόημα η Σοφία Χατζηπαντελή φουντώνοντας έτσι την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά.

Το μοντέλο έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά, όταν είχε απαντήσει σε σχόλιο σχετικό με το GNTM. «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω μόνο για όσα έχω κάνει, κάνω πραγματικά», είχε γράψει η Σοφία Χατζηπαντελή.

hatzipanteli
Σχόλιο στο Instagram για το GNTM | @sophiahadjipanteli

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! σχολίασε πρώτη φορά το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή: «Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος». Οσο για το unfollow, είχε πει: «Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram. Ήμασταν μαζί στην Ρώμη πριν έναν μήνα».

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Η Σοφία Χατζηπαντελή σε live της στο Instagram εξέφρασε για ακόμη μια φορά τα παράπονα που είχε από ανθρώπους στο GNTM. «Oλο το καλοκαίρι ήμουν τόσο φοβισμένη και αγχωμένη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αποδείχθηκε πως όλα ήταν μια χαρά. Οι άνθρωποι που με έκαναν να φοβηθώ είναι αυτοί που δεν θα έπρεπε να είναι στο GNTM» τόνισε η Σοφία Χατζηπαντελή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: