Ροζ μαλλί, τεράστια χείλια, αέρας σταρ: Την Αντζελίνα του Bachelor δε θα τη γνώριζε σήμερα ούτε ο Βασιλάκος

December 21, 2022

Ροζ μαλλί, τεράστια χείλια, αέρας σταρ: Την Αντζελίνα του Bachelor δε θα τη γνώριζε σήμερα ούτε ο Βασιλάκος


Διαφ.

Αγνώριστη μέσα σε μια ημέρα έγινε η Αντζελίνα από το reality “The Bachelor” μετά την μεγάλη αλλαγή που τόλμησε στην εξωτερική της εμφάνιση.



Η νεαρή κοπέλα δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του εργένη Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο βρήκε στη συνέχεια τον ιδανικό -για εκείνη- άνδρα στο πρόσωπο του αγαπημένου της, Άρη Ιωαννίδη.

Το ζευγάρι χώρισε για λίγο το περασμένο καλοκαίρι, όμως τα ξαναβρήκε λίγους μήνες αργότερα. «Είμαι σε σχέση. Έχει υπάρξει επανασύνδεση και τώρα είμαστε καλά», δήλωσε τον Σεπτέμβριο του 2021. Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα δε συνηθίζει να μοιράζεται πολλές στιγμές μαζί του.

Η γνωστή Αντζελίνα του Bachelor αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της με σκοπό να ανανεωθεί ενόψει Χριστουγέννων! Έτσι αποφάσισε να αποχωριστεί το μαύρο χρώμα των μαλλιών της και απέκτησε ένα πιο εκκεντρικό στυλ, βάφοντας τα μαλλιά της μωβ-ροζ.

“Δεν πήρα χάπια, δεν μάσησα τσίχλες”: Έτσι κατάφερε η Μαρία Κορινθίου να χάσει όλα τα περιττά κιλά & μεταμορφώθηκε

Το νέο αυτό χρώμα στα μαλλιά της πρώην παίκτριας του reality ταιριάζει άψογα με το νεαρό της ηλικίας της και της πηγαίνει άψογα, ωστόσο ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να κάνει, καθώς εδώ και δύο χρόνια, από την ημέρα που έγινε γνωστή, δεν έχει αποχωριστεί το χρώμα των μαλλιών και της έτσι μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Αντζελίνα από το reality “The Bachelor”:



Πηγή

Διαβάστε επίσης: