Ψηλή, ξανθιά με μακριά μαλλιά: Η κούκλα κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου ποζάρει στο πλευρό της περήφανης μαμάς της

December 23, 2022

Ψηλή, ξανθιά με μακριά μαλλιά: Η κούκλα κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου ποζάρει στο πλευρό της περήφανης μαμάς της


Διαφ.

Η Μαριάννα Τουμασάτου δεν συνηθίζει να προβάλλει συχνά την προσωπική της ζωή και στα social media πρωταγωνιστής είναι η δουλειά της.



Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από την ερμηνεία της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Βέρα στο Δεξί», ωστόσο η ίδια είναι ιδιαίτερα παρούσα σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα που την αφορούν και συνηθίζει να θίγει θέματα της επικαιρότητας με πολύ εύστοχο τρόπο μέσα από αναρτήσεις στο λογαριασμό της.

Η στάση της σε πολλά ζητήματα είναι υποδειγματική και δε διστάζει ποτέ να πάρει θέση και να υπερασπιστεί αυτό το δίκαιο. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που έδωσε σε έναν δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε εάν νιώθει τύψεις που βγήκε και άφησε το παιδί της σπίτι. «Έχετε ρωτήσει κανέναν άντρα αν έχει τύψεις που βγαίνει, ή μόνο τις μανούλες; Όταν φέρεσαι καλά στο παιδί σου, δε σημαίνει ότι πρέπει να μην κάνεις τίποτα άλλο».

“Σε λατρεύω”: Η Κατερίνα Στικούδη μοιράστηκε δημόσια τα ευχάριστα μετά από 14 χρόνια με το σύζυγό της

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2010 με τον ομότεχνό της Αλέξανδρο Σταύρου τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της σειράς «Βέρα στο Δεξί» με τον οποίο έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί το 2011, την αγαπημένη τους Χρυσηίδα.

Μαριάννα Τουμασάτου
Καθώς η ίδια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή, οι αναρτήσεις με την 12χρονη κόρη της είναι ελάχιστες και μάλιστα πάντοτε φροντίζει να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της για να προστατέψει την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της.

Πρόσφατα η Μαριάννα Τουμασάτου προχώρησε σε μία σπάνια ανάρτηση που δε μας έχει συνηθίσει, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την μικρή Χρυσηίδα για να αναδείξει τα χριστουγεννιάτικα κοσμήματα/γούρια που έλαβαν ως δώρο από καλό της φίλο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με την κόρη της στο παρελθόν:

Μαριάννα Τουμασάτου Μαριάννα Τουμασάτου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: