"Απομακρύνονται" ξανά λόγω Survivor: Το σχόλιο του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα που φεύγει πάλι μακριά του

December 25, 2022

“Απομακρύνονται” ξανά λόγω Survivor: Το σχόλιο του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα που φεύγει πάλι μακριά του


Διαφ.

Ανυπομονησία έχει προκαλέσει η είδηση της πρεμιέρας του Survivor All Star στο φανατικό κοινό του reality που θα προβληθεί στο ΣΚΑΪ.



Οι συντελεστές της εκπομπής, Πρωινό μας, παρουσίασαν στους τηλεθεατές τις μέχρι τώρα συνθέσεις των δύο ομάδων. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αποκάλυψαν, οι δύο ομάδες διαμορφώνονται για την ώρα ως εξής:

Ομάδα 1: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ομάδα 2: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης

Survivor All Star

Ωστόσο, η ανακοίνωση ονομάτων συνεχίζεται και το μεσημέρι του Σαββάτου 24/12 κυκλοφόρησε ένα ακόμη trailer, στο οποίο αποκαλύφθηκαν μερικά ακόμη πρόσωπα που θα δούμε στο Survivor All Star επιβίωσης και ένα από αυτά είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η αθλήτρια που συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του Survivor, είναι έτοιμη να ταξιδέψει ξανά μέχρι τον Άγιο Δομίνικο. Αυτή της η απόφαση παρότι αρχικά δεν άρεσε και πολύ στον Χρήστο Δάντη – όπως είχε η ίδια αποκαλύψει – τελικά βρίσκει τον τραγουδιστή να τη στηρίζει και πάλι.

Ο Χρήστος Δάντης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε το trailer και έγραψε «Έλα ρε Ζήνα πολεμίστρια» προσθέτοντας μια καρδιά δίπλα στο όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού και την ανάρτηση του Χρήστου Δάντη:

Survivor All Star

Survivor All Star


Πηγή

Διαβάστε επίσης: