Βραζιλία: Άνδρας πέρασε με το κεφάλι μέσα από τζαμαρία σπιτιού προσπαθώντας να βιάσει Βρετανίδα

December 26, 2022

Βραζιλία: Άνδρας πέρασε με το κεφάλι μέσα από τζαμαρία σπιτιού προσπαθώντας να βιάσει Βρετανίδα



Πέθανε από αιμορραγία καθώς κυνηγούσε τη νεαρή γυναίκα η οποία του αντιστάθηκε

 



Ένας άνδρας υπό την επήρρεια ναρκωτικών πέθανε αφού εισέβαλε στο διαμέρισμα μιας Βρετανίδας στη Βραζιλία σπάζοντας με το κεφάλι την τζαμαρία και προσπαθώντας να τη βιάσει.

Ο άνδρας, που κατονομάστηκε από τις τοπικές αρχές ως Ζακ Φρέιτας, πήδηξε από τον μεταλικό φράχτη του πολυτελούς συγκροτήματος σπιτιών στην περιοχή Σαλβαδόρ της Βραζιλίας λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και η Αστυνομία εκτιμά πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Το σοκαριστικό βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει τον δημόσιο υπάλληλο να βουτάει με το κεφάλι μέσα από ένα γυάλινο παράθυρο, το οποίο τον άφησε να αιμορραγεί έντονα από ένα βαθύ κόψιμο, προτού προσπαθήσει να βιάσει μια γυναίκα.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα αντιστάθηκε στον άνδρα ο οποίος της επιτέθηκε «λουσμένος» στα αίματα. Στη συνέχεια κατάφερε να βγει τρέχοντας από το διαμέρισμά της και να κατευθυνθεί προς την εξωτερική πισίνα του συγκροτήματος με εκείνον να την καταδιώκει, όπως φαίνεται στο τελευταίο κομμάτι του βίντεο.

Καθώς ο Φρέιτας την κυνηγούσε φαίνεται να καταρρέει στην άκρη της πισίνας, προφανώς από απώλεια αίματος. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο άνδρας πέθανε επί τόπου. Η αστυνομία ερευνά τώρα την υπόθεση και έχει βρει κάνναβη, «μαγικά» μανιτάρια και άλλα χάπια μέσα στο διαμέρισμά του.

Η διαχειρίστρια του κτιρίου, Ρίτα Πιρές δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης «Ήταν μια νύχτα τρόμου. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο» και πρόσθεσε για τον Φρέιτας «ακόμα και τραυματισμένος, κατάφερε να τρέξει. Το χέρι του ήταν σπασμένο, κούτσαινε, έτρεμε και κατάφερε να τρέξει πίσω από την κοπέλα στον χώρο της πισίνας».

Και είπε για το θύμα: «Ζει εδώ ένα χρόνο, είναι σε κατάσταση σοκ. Το σπίτι της είναι γεμάτο αίμα, μοιάζει σαν να σκότωσε βόδι. Είναι τόσο σοκαρισμένη, που δεν κοιμήθηκε, πέρασε όλη τη νύχτα ξύπνια».

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: