Οι μανούλες του 2022: 9 Ελληνίδες διάσημες που γέννησαν ή ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους την χρονιά που μας πέρασε

December 27, 2022

Οι μανούλες του 2022: 9 Ελληνίδες διάσημες που γέννησαν ή ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους την χρονιά που μας πέρασε


Διαφ.

Καινούργες μανούλες η Μαίρη Συνατσάκη, η Λάουρα Νάργες, η Αντιγόνη Ψυχράμη και όλες οι διάσημες που υποδέχθηκαν, ή περιμένουν, τον πελαργό.



Το 2022 πολλές επώνυμες Ελληνίδες έφεραν στον κόσμο τα παιδάκια τους και θα γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με το νέο μέλος της οικογένειας. Την ίδια ώρα άλλες αγαπημένες celebrities μετρούν αντίστροφα για την ημέρα του τοκετού.

Μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι διάσημες Ελληνίδες μοιράζονται με τους ακολούθους τους τρυφερά στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη τους και εικόνες από τα παιδικά δωμάτια που ετοιμάζουν για τα μωράκια τους. Ας δούμε όμως ποιες διάσημες Ελληνίδες έγιναν μανούλες μέσα στο 2022 μέχρι στιγμής…

9 διάσημες που έγιναν μανούλες τo 2022

Μαίρη Συνατσάκη

Στις 5 Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέροντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Όπως ανακοίνωσε πρώτο το Πρωινό ΑΝΤ1, η Μαίρη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και βιώνει πολύ τρυφερές στιγμές στο σπίτι με την μονάκριβή της.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Λάουρα Νάργες

Γονείς έγιναν στις 21 Σεπτεμβρίου η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι. Η 32χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο 28χρονος τραγουδιστής απολαμβάνουν τον νέο τους ρόλο και ετοιμάζονται να περάσουν τις γιορτές με το 3 μηνών αγοράκι τους.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Αντιγόνη Ψυχράμη

Στις 23 Νοεμβρίου η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Μπέττυ Μαγγίρα, με την οποία συνεργάζεται ο Δημήτρης Μακαλιάς για δεύτερη χρονιά στο Open, έκανε την ανακοίνωση της άφιξης του δεύτερου παιδιού του ζευγαριού και έδωσε μαζί με τους συνεργάτες της τις πιο πρωτότυπες ευχές.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι, πολύ κουρασμένοι, αλλά είναι υπέροχο. Είχαμε αγωνία, η μπέμπα δεν έκλαψε καθόλου, μόνο εγώ και η Αντιγόνη κλαίγαμε. Μοιάζει με τον γιο μας τον Χάρη, αλλά είναι το μόνο που δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή», είχε δηλώσει ο ευτυχής μπαμπάς, Δημήτρης Μακαλιάς.

View this post on Instagram

A post shared by ????ANTIGONI PSICHRAMI ???? (@antigoni_psichrami)

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η νεαρή ηθοποιός και σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλο γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 16 Σεπτεμβρίου. Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους και ετοιμάζονται να υποδεχθούν το 2023 με το νέο μέλος της οικογένειας.

View this post on Instagram

A post shared by Chrysa Michalopoulou (@chrysamichalopoulou)

Μαντώ Γαστεράτου

Η παρουσιάστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον Αύγουστο του 2022 και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης έχουν αποκτήσει ένα 2χρονο αγοράκι και ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

View this post on Instagram

A post shared by MADARA CHANNEL❤️ (@madogasteratou)

Μελίνα Μακρή

Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Απρίλιο του 2022. Η Μελίνα Μακρή γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών ένα υγιέστατο αγοράκι, αλλά λόγω των μέτρων κατά του covid δεν μπόρεσε να έχει στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα, παρά μόνο τον σύζυγό της.

View this post on Instagram

A post shared by Μelina Makri (@melina_makris)

Διάσημες μανούλες του Εξωτερικού

Αshley Graham

Το διάσημο plus size model έγινε ξανά μητέρα στις 7 Ιανουαρίου, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της. Το μοντέλο και ο σύζυγός της, Justin Ervin έχουν αποκτήσει έναν 2χρονο γιο.

Jennifer Lawrence

Tον περασμένο Φεβρουάριο η διάσημη ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Cooke Maroney. Η Jennifer Lawrence γέννησε σε ιδιωτική κλινική του Los Angeles και απέφυγε έξυπνα τους παπαράτσι.

“83 ευρώ είχε το κορίτσι”: Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε σε 2 λεπτά όσα κανένας δεν τολμά για την Εύα Καϊλή

Rihanna

Η Rihanna και ο A$AP Rocky έγιναν γονείς τον Μάιο του 2022 με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η star κοινοποίησε ένα βίντεο στο TikTok το Σάββατο (17/12) στο οποίο δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της και τα νάζια που της κάνει στην κάμερα.

@rihannahacked♬ original sound – Rihanna

Οι διάσημες Ελληνίδες που ανακοίνωσαν φέτος την εγκυμοσύνη τους

Ιωάννα Τούνη

Στα μέσα του Ιουλίου, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, με τους fans να το ανακαλύπτουν αμέσως και τις φήμες περί χωρισμού να αρχίζουν να κάνουν τον γύρου του διαδικτύου. Η influencer μάλιστα έβγαλε και τις φωτογραφίες τους από τα highlights στον λογαριασμό της.

Λίγες ημέρες μετά ήρθε και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά ή tag στον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και αγαπημένοι και μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Μια μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram συνοδευόμενη από μια γλυκιά φωτογραφία της μέλλουσας μανούλας, αποκάλυψαν το ευτυχές γεγονός.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενη αυτή τη σεζόν, με τις αλλαγές στην ζωή της να είναι ριζικές. H παρουσιάστρια παντρεύτηκε ον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και από μέρα σε μέρα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μετακόμισαν πρόσφατα σε νέο σπίτι και περιμένουν με ανυπομονησία τον πελαργό.

Με μία σχετικά μεγάλη λεζάντα και δύο φωτογραφίες της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Σεπτέμβριο, κάνοντας το πρώτο post με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται ???????? Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας ????????», έγραψε χαρακτηριστικά η μέλλουσα μανούλα.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantina Spyropoulou ???? (@konstantinaspyropoulou)

Ελένη Φουρέιρα

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα αφού σε περίπου 2 μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού τους, το οποίο θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους και θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: